Στην ελβετική Dallbogg περνούν τα συμβόλαια της Enterprise μετά τις 26/10

Στην ελβετική εταιρεία  Dallbogg μέσω βουλγάρικης μεσιτικής  θα περάσουν τα συμβόλαια της Enterprise που θα έμεναν ακάλυπτα μετά τις 26 Οκτωβρίου 2016 και μέχρι την ανανέωσή τους. Ως γνωστόν, με απόφαση του εκκαθαριστή η Enterprise παύει να καλύπτει οποιοδήποτε συμβόλαιο από τις 26 Οκτωβρίου 2016. Η εταιρεία είχε από καιρό ανακοινώσει πώς ήταν διατεθειμένη σε συνεργασία με άλλη ασφαλιστική εταιρεία να βρει λύση για τους πελάτες της το διάστημα που θα έμεναν ακάλυπτοι.

Η Enterprise ανακοίνωσε την υλοποίηση για το σκοπό αυτό συμφωνίας με την εταιρεία  Dallbogg ασφαλιστική, μέσω της Europrotection Insurance Brokers. Πρόκειται, όπως γνωστοποίησε η Enterprise για μια εταιρεία  Ελβετικών συμφερόντων με έδρα την Σόφια Βουλγαρίας, η οποία ιδρύθηκε το 2008 και αντασφαλίζεται για το χαρτοφυλάκιο της Ελληνικής αγοράς από την Swiss Re.

Οι πρώην Συνεργάτες της Enterprise ξεκίνησαν από χθες  να λαμβάνουν ηλεκτρονικά τα σχετικά πιστοποιητικά κάλυψης προκειμένου στη συνέχεια να τα προσκομίσουν στους πελάτες τους.

Η εταιρεία ανακοίνωσε πώς για την διευκόλυνση των πρώην ασφαλισμένων, η 24ωρη εξυπηρέτηση των καλύψεων “Φροντίδα Ατυχήματος” και “Οδική Βοήθεια” θα συνεχιστεί κανονικά μέσω του τηλεφωνικού της κέντρου στο τηλέφωνο 211 10 36555.

Eurolife

Η Enterprise Hellas από τον Αύγουστο έχει έρθει σε συμφωνία με την Eurolife, προκειμένου οι ασφαλισμένοι της, εάν το επιθυμούν, όταν έρχεται η ώρα της ανανέωσης να συνεχίσουν αυτόματα, την ασφάλισή τους στην Eurolife.

Ν.Σακ

2 comments

  1. DALLBOGG ….. ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΡΟΛΟΙ………..ΓΚΑΡΑΝΤΙ!!!

  2. Χαρίτων Μαρτίνος

    Από που και ως που Ελβετική η Dallbog? Μην κοροϊδεύεται τον κόσμο τόσο άσχημα που η Βουλγάρικια είναι Ελβετικιά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*