Αυξημένη ζήτηση για το WiseAct της Daedalus

Εντυπωσιακή αποδοχή στον γυναικείο πληθυσμό βρίσκουν τα ειδικά προγράμματα πρόληψης και θεραπείας ασθενειών που η Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers προωθεί στην ελληνική αγορά.

Γυναίκες κάθε ηλικίας πληροφορούνται και αποκτούν τα προνόμια των καινοτόμων προγραμμάτων της εταιρείας, για τα οποία προσφέρεται ενημέρωση σε τρεις γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά και Ιταλικά, μέσω της ιστοσελίδας www.wiseup.gr, καθώς και από το τηλεφωνικό κέντρο του προγράμματος (801 222 1001).

Τα πρώτα συμβόλαια περιέχουν:

  • τις υψηλές παροχές του WiseAct, που αφορά την πρόληψη και θεραπεία του γυναικείου καρκίνου (μαστού, τραχήλου, ωοθηκών).
  • τις δωρεάν εξετάσεις που προσφέρει το πρωτοποριακό πρόγραμμα συνεργασίας της εταιρείας με τον Όμιλο Ευρωκλινικής.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα υγείας WiseAct εστιάζεται στην αντιμετώπιση του καρκίνου, ενώ ταυτόχρονα με σειρά άλλων παροχών προσφέρει άμεση πρόσβαση στην Υγεία και στα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσηλευτήρια, βοηθώντας στην πρόληψη, που είναι η βάση για την έγκαιρη θεραπευτική παρέμβαση της ιατρικής επιστήμης.

Το WiseAct προσφέρει την πλήρη πρωτοβάθμια κάλυψη της γυναίκας χωρίς όριο ηλικίας και είναι το πρώτο πρόγραμμα στην Ελλάδα που επικεντρώνεται στον γυναικείο καρκίνο με κάλυψη 100% και χωρίς συμμετοχή ταμείου. Αφορά όλες τις ηλικίες, από τον πρώτο μήνα γέννησης έως 99 ετών, ενώ ταυτόχρονα είναι το μόνο προϊόν τέτοιου είδους στην ελληνική ασφαλιστική αγορά που ασφαλίζει γυναίκες οι οποίες ήδη παλεύουν με τη νόσο. Ενδεικτικά κάποιες από τις παροχές του προγράμματος:

  • δωρεάν μαστογραφία, υπέρηχος μαστού, κλινική εξέταση από μαστολόγο
  • δωρεάν διακολπικός υπέρηχος, τεστ Παπ, κλινική εξέταση γυναικολόγου
  • δωρεάν αιματολογικό checkup
  • δωρεάν οφθαλμολογικό checkup
  • δωρεάν οδοντιατρικό checkup
  • απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις
  • απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις
  • πρόσβαση σε εναλλακτική-ολιστική ιατρική, βελονιστές κ.ά.

Ως προς τη συνεργασία της Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers με την Ευρωκλινικήαφορά όλους τους πελάτες και όλα τα συμβόλαια. Για όσους έχουν συμβόλαιο υγείας σε οποιαδήποτε εταιρεία, μέσω της μεσιτικής, προβλέπεται από μείωση της απαλλαγής έως μηδενισμός της. Πρόσθετα προνόμια απολαμβάνουν και οι κάτοχοι του αποκλειστικού προγράμματος WiseAct για τον καρκίνο του μαστού που έχει δημιουργήσει η εταιρεία.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η Daedalus «θα συνεχίσει να αναπτύσσεται σε δραστηριότητες που στηρίζουν την υγεία των πελατών της με προνομιακές ασφαλίσεις, πρωτοποριακές ιδέες και παροχές που για πρώτη φορά καταγράφονται στην ελληνική αγορά».

Ειδικά για τους κατόχους του Wise Act, η συμφωνία με την Ευρωκλινική προβλέπει πρόσθετα προνόμια, ύστερα από σχετική επικοινωνία με το Συντονιστικό Κέντρο Ομίλου Ευρωκλινικής (213 0178530):

  • δωρεάν 2η κλινική εξέταση από χειρουργό μαστού
  • δωρεάν πρόγραμμα παρακολούθησης για έναν μήνα από διατροφολόγο-διαιτολόγο, το οποίο περιλαμβάνει:

-λιπομέτρηση-ανάλυση σύστασης σώματος

-λήψη αναλυτικού διατροφικού ιστορικού και καταγραφή συνηθειών διατροφής

-προσωπική στοχοθέτηση και παρακολούθηση ανάλογα με τις ανάγκες, σε συνεννόηση με τον διαιτολόγο-διατροφολόγο.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*