Συνεργασία της Messaritis Ανανεώσιμες με την INTERAMERICAN

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες λειτουργίας και συντήρησης φωτοβολταϊκών σταθμών στην Ελλάδα, η Messaritis Ανανεώσιμες, συνεχίζει να πρωτοπορεί και να ενδυναμώνει διαρκώς τη θέση της στον κλάδο της ενέργειας, υλοποιώντας νέες συνεργασίες με υψηλή προστιθέμενη αξία για τους επενδυτές φωτοβολταϊκών πάρκων. Σε αυτό το πλαίσιο, η Messaritis Ανανεώσιμες συνάπτει μια πρωτοποριακή για τον κλάδο συνεργασία με την INTERAMERICAN, προσφέροντας έτσι ένα ολοκληρωμένο και εξειδικευμένο πρόγραμμα συντήρησης και ασφάλισης φωτοβολταϊκών.

Είναι γνωστό πως η επαρκής συντήρηση των φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και η αξιόπιστη ασφαλιστική κάλυψη για την προστασία τους από απρόσμενα γεγονότα και κινδύνους αποτελούν τους βασικότερους τρόπους προστασίας κάθε ενεργειακής επένδυσης. Επιπλέον, η ύπαρξη συμβολαίου συντήρησης από πιστοποιημένη εταιρεία αποτελεί εύλογα προϋπόθεση για την ασφαλιστική κάλυψη με ευνοϊκούς όρους οποιασδήποτε φωτοβολταϊκής εγκατάστασης.

Γι’ αυτό η Messaritis Ανανεώσιμες και η INTERAMERICAN προσφέρουν στους ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών πάρκων τη βέλτιστη δυνατή προστασία της επένδυσής τους σε πολύ ελκυστικό κόστος. Οι δύο συνεργαζόμενες επιχειρήσεις δημιούργησαν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συντήρησης και τηλεπαρακολούθησης για πάρκα μέχρι 100kWp, συμπληρώνοντάς το με ένα πλήρες πρόγραμμα ασφαλιστικής κάλυψης, που περιλαμβάνει αποζημιώσεις σε περιπτώσεις μηχανικών βλαβών και απώλειας παραγωγής.

Ειδικότερα, σε όλους τους νέους πελάτες που θα επιλέξουν να συνεργαστούν με τη Messaritis Ανανεώσιμες και την INTERAMERICAN παρέχονται:

  • Έως και 50% έκπτωση στις παρεχόμενες υπηρεσίες συντήρησης και ασφάλισης.
  • Μέχρι 2 επεμβατικές συντηρήσεις τον χρόνο εντελώς δωρεάν.
  • Εξειδικευμένο ασφαλιστήριο συμβόλαιο για φωτοβολταϊκούς σταθμούς.

Άλλωστε η INTERAMERICAN είναι πρωτοπόρος στον τομέα των περιβαλλοντικών ασφαλίσεων στην Ελλάδα, έχοντας αναπτύξει από το 2008 δύο προϊοντικές γραμμές ασφάλισης: για ασφάλιση των επενδύσεων σε ΑΠΕ («Energy Line») και για αστική ευθύνη περιβάλλοντος («Green Line»).

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*