Groupama: Για 9η συνεχή χρονιά στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS

H Groupama Ασφαλιστική, πιστή στη δέσμευσή της για κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη, στηρίζει για 9 συναπτά έτη τα Παιδικά Χωριά SOS και ενισχύει σταθερά το έργο και τη λειτουργία του οργανισμού σε όλη την Ελλάδα.

Φέτος η  Groupama  Ασφαλιστική  πάει ένα βήμα παραπέρα και προσφέρει επιπλέον ποσότητα 1.200 λίτρων πετρελαίου με στόχο να καλύψει τη θέρμανση για τους πρώτους χειμερινούς μήνες του Ξενώνα Βρεφών SOS που λειτουργεί ο οργανισμός στο Μαρούσι.

Σκοπός του Ξενώνα Βρεφών SOS, ενός από τα κορυφαία προγράμματα φροντίδας και θεραπείας κακοποιημένων βρεφών και νηπίων στη χώρα μας, είναι να παρέχει την απαραίτητη προστασία, περιποίηση, αποκατάσταση και ασφαλή διαμονή για παιδιά ηλικίας 0-5 ετών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, με αυτή τη συμβολική κίνηση η Groupama Ασφαλιστική μαζί με όλους τους εργαζομένους της δείχνει ακόμη μια φορά την ευαισθητοποίησή της σε σημαντικά κοινωνικά ζητήματα και ευάλωτες ομάδες. Υπόσχεται δε ότι, σε αυτή την κατεύθυνση, θα συνεχίσει όχι μόνο να στηρίζει το έργο του οργανισμού και τα παιδιά, αλλά και να επενδύει σε δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας για ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*