Ολοκληρώθηκε η επαναπιστοποίηση συνεργατών της Mega Brokers

Ο κύκλος επαναπιστοποίησης της MEGA BROKERS για το έτος 2016 ολοκληρώθηκε τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, με θεαματική ανταπόκριση του Δικτύου συνεργατών της.

20161008_101219Στο ξενοδοχείο Crown Plaza Athens City το Σάββατο 15 Οκτωβρίου διεξήχθη το σεμινάριο για τους συνεργάτες Νοτίου Ελλάδος από την ασφαλιστική εταιρία Generali, σε μια κατάμεστη αίθουσα 300 ατόμων.

Την έναρξη της εκπαίδευσης έδωσε ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MEGA BROKERS, ο οποίος επισήμανε μεταξύ άλλων την αναγκαιότητα των σεμιναρίων επαναπιστοποίησης, ενώ για μια ακόμα φορά τόνισε τη σπουδαιότητα της τεχνολογίας και της εξέλιξης στον τομέα της ασφάλισης.

IMG_5890Στο κλείσιμο της ομιλίας του δεσμεύτηκε ότι η MEGA BROKERS θα παραμείνει σύμμαχος των συνεργατών της και προέτρεψε στελέχη και συνεργάτες να χειροκροτήσουν όλοι μαζί την ομαδική προσπάθεια που συνέβαλε στην επιτυχία της εταιρείας για την κατάταξή της στην πρώτη θέση, για έβδομη συνεχή χρονιά, ανάμεσα σε ελληνικές και ξένες μεσιτικές εταιρείες στα «Αποτελέσματα των μεσιτικών και πρακτορειακών εταιριών για το έτος 2015».

Παράλληλα, περισσότεροι από 120 συνεργάτες της Βορείου Ελλάδος παρακολούθησαν το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 σεμινάριο από στελέχη της EUROLIFE ERB στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στο ξενοδοχείο Capsis. Το καλωσόρισμα των συνεργατών πραγματοποιήθηκε από τον Διευθυντή Βορείου Ελλάδος Αχιλλέα Καρανατσίδη και τη συνέχεια έδωσε το ευχάριστο και δυναμικό βιντεοσκοπημένο μήνυμα του προέδρου και διευθύνοντα Συμβούλου της MEGA BROKERS, ο οποίος ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*