AXA: Ταξίδια επιβράβευσης για τους καλύτερους συνεργάτες της εταιρείας

Με δύο ταξίδια, στην Ιρλανδία και στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, επιβράβευσε η ΑΧΑ τους καλύτερους συνεργάτες του αποκλειστικού δικτύου της και τους καλύτερους πράκτορες ή μεσίτες, αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα του επταήμερου ταξιδιού στην Ιρλανδία είχε δομηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια εμπειρία που συνδύαζε τη γνωριμία με την ιρλανδική κουλτούρα και τις ομορφιές της χώρας με τη διασκέδαση.

Η πρώτη μέρα του ταξιδιού περιλάμβανε περιήγηση στη Κομητεία του Corκ, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη μετά το Δουβλίνο, η οποία ξεχωρίζει με τη μοναδική της γραφικότητα και την τοποθεσία της δίπλα στη θάλασσα. Εκεί οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν τον Βράχο του Cashel, ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της χώρας, και τον κυκλικό Καθεδρικό Ναό, παρεκκλήσι ρομανικού ρυθμού του 12ου αιώνα, που βρίσκεται στο εσωτερικό των επιβλητικών τειχών που περιβάλλουν τον Βράχο.

Κατά τη διάρκεια των δύο επόμενων ημερών οι συνεργάτες του αποκλειστικού δικτύου επισκέφθηκαν το ιστορικό αποστακτήριο Jameson, όπου παράγεται το παγκοσμίου φήμης ομώνυμο ιρλανδέζικο ουίσκι. Εκεί είχαν την μοναδική εμπειρία να παρακολουθήσουν βήμα προς βήμα τη διαδικασία απόσταξης, ενώ ακολούθως πραγματοποίησαν μία εκδρομή στο «Δαχτυλίδι του Κέρυ» στη διάρκεια της οποίας επισκέφθηκαν το Ross Castle, που βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Killarney.

Ακολούθησε η τριήμερη διαμονή στην ιστορική πρωτεύουσα της χώρας, το Δουβλίνο, την ολοζώντανη, φιλική πόλη που μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από λογοτεχνικό βιβλίο. Το πρόγραμμα περιλάμβανε την συνάντηση εργασίας μεταξύ των μελών της αποστολής για θέματα που σχετίζονται με τη στρατηγική και τις πωλήσεις και μια σειρά από δραστηριότητες. Οι συνεργάτες της ΑΧΑ επισκέφθηκαν το φημισμένο Trinity College και τον Καθεδρικό Ναό St. Patrick’s, απόλαυσαν γεύματα σε αυθεντικές irish pubs, έκαναν ψώνια στη Grafton Street και νυχτερινές βόλτες στην περιοχή Temple Bar. Την τελευταία ημέρα πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο εργοστάσιο της Guinness, όπου είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την ιστορία και παραγωγή της διάσημης ιρλανδικής μπύρας.

Από τα κεντρικά της εταιρείας συμμετείχε στο ταξίδι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Ερρίκος Μοάτσος, ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής Νίκος Σακελλαρίου, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δικτύων Διανομής Ernesto Di Giorgio, η Διευθύντρια Στρατηγικής και Υποστήριξης Δικτύων Διανομής Χρυσάνθη Παπαεμμανουήλ, ο Διευθυντής Κλάδου Υγείας Παναγιώτης Ταρσινός και οι Επιθεωρητές Πωλήσεων Στάθης Γκίτικας και Γιάννης Γεωργίου.

ATT00679

Ταξίδι στον Αγ. Νικόλαο Κρήτης και διαμονή στο πολυτελές Daios Cove για τους καλύτερους πράκτορες και μεσίτες της ΑΧΑ

Στο όμορφο Βαθύ Αγίου Νικολάου Κρήτης και στο πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων Daios Cove, που αποτελεί αρχιτεκτονικό ορόσημο λαξευμένο στην πλαγιά ενός όρμου, πραγματοποιήθηκε το ετήσιο ταξίδι του δικτύου πρακτόρων και μεσιτών της ΑΧΑ.

Κατά τη διάρκεια του πενταήμερου ταξιδιού οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές δραστηριότητες, να συζητήσουν με τους ανθρώπους της ΑΧΑ τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο και να χαράξουν από κοινού τη στρατηγική για τη νέα χρονιά θέτοντας νέους στόχους.

Για μια ακόμα χρονιά, το ταξίδι για τους επίλεκτους συνεργάτες της ΑΧΑ συνέβαλε στην ενίσχυση του εξαιρετικού κλίματος εμπιστοσύνης και συνεργασίας ανάμεσα στην εταιρεία και τους ανθρώπους του δικτύου.

Οι συνεργάτες απόλαυσαν τις ανέσεις που παρείχε το Daios Cove, ενώ είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε ορεινά, παραδοσιακά χωριά της περιοχής, να επισκεφθούν το νησί της Σπιναλόγκας, να κάνουν ιστιοπλοΐα στον κόλπο του Μιραμπέλλου και να δοκιμάσουν πλήθος τοπικών γεύσεων.

Στο ταξίδι συμμετείχε από τα κεντρικά γραφεία της ΑΧΑ ο Διευθύνων Σύμβουλος Ερρίκος Μοάτσος, ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής Νίκος Σακελλαρίου, ο Διευθυντής Λειτουργιών Λυκούργος Πέτροβας, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δικτύων Διανομής Ernesto Di Giorgio, ο Διευθυντής Δικτύων Μεσιτών & Πρακτόρων Δημήτρης Μελεξόπουλος, οι Επιθεωρητές Πωλήσεων του Δικτύου Διονύσης Ακτύπης και Ελένη Νικολιδάκη, η Διευθύντρια Στρατηγικής και Υποστήριξης Δικτύων Διανομής Χρυσάνθη Παπαεμμανουήλ, ο Διευθυντής Ανάληψης Κινδύνων Ασφαλίσεων Κατά Ζημιών Ανδρέας Νικολάου, η Διευθύντρια Εξυπηρέτησης Πελατών και Δικτύων Διανομής Φωτεινή Βαρελά, ο Διευθυντής Αποζημιώσεων Ασφαλίσεων κατά Ζημιών Στέργιος Φούνταρης και ο Επικεφαλής Business Relationships Γιώργος Σπυρόπουλος.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*