«Η νίκη είναι δική μας επιλογή!», το μήνυμα του Ν. Κακλαμανάκη στην εκδήλωση του ΣΕΣΑΕ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συνδέσμου Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών με ομιλητή τον Έλληνα χρυσό ολυμπιονίκη της Ατλάντας και ασημένιο ολυμπιονίκη της Αθήνας Νίκο Κακλαμανάκη, την οποία παρακολούθησαν πάνω από 80 εκπρόσωποι της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, «Ο κ. Ν. Κακλαμανάκης με την εξαιρετικά στοχευμένη ομιλία του συνεπήρε το κοινό του, αφού

Το ταξίδεψε στη θάλασσά του!

Το μάγεψε με τη διαδρομή του!

Το συγκίνησε με την αγάπη του για την Ελλάδα!

Το ενέπνευσε να εξελίσσεται και να γίνεται συνεχώς καλύτερο!».
Ο Ν. Κακλαμανάκης αναφέρθηκε διεξοδικά στην ισορροπία της ζωής⋅ την ισορροπία της λογικής με το συναίσθημα, της ταπεινότητας με την αυτοπεποίθηση. Έδειξε τον δρόμο της σκληρής προσπάθειας για την πραγματοποίηση στόχων και ονείρων, ανεξάρτητα από δυσκολίες, σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον, αναπτύσσοντας το τετράπτυχο «ονειρεύομαι, στοχεύω, προσπαθώ, πετυχαίνω».

Το κεντρικό μήνυμα που απηύθυνε σε όλους: «Η νίκη είναι δική μας επιλογή!». Παράλληλα, έδωσε την ευκαιρία στους θαρραλέους της εκδήλωσης, μικρούς και μεγάλους, να ανέβουν στην ιστιοσανίδα του και κάτω από τις δικές του οδηγίες να ισορροπήσουν και να εμπνευστούν για να ξεκινήσουν το δικό τους ταξίδι.

Την εκδήλωση την υποστήριξαν οι εταιρίες:

  • CARPENTER TURNER – Πλατινένιος Χορηγός
  • AON BENFILED & MATRIX BROKERS S.A. – Χρυσοί Χορηγοί
  • ΙΝΤΕRAMERICAN – Μεγάλος Χορηγός
  • METLIFE – Χορηγός.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*