Ο πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής Χ. Σαρδελής

Εθνική Ασφαλιστική, κλινική Ρέα και Ευρωκλινική Παίδων ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η Εθνική Ασφαλιστική, η Ρέα Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική και η Ευρωκλινική Παίδων, τρεις μεγάλοι οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στον κλάδο υγείας, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο «Full Health – Ασφάλιση Νεογνών Ρέα», προστατεύοντας από την πρώτη στιγμή την υγεία των νεογέννητων και στηρίζοντας τους νέους γονείς.

Η Εθνική Ασφαλιστική, αποκλειστικά για τα νεογνά που γεννιούνται στην κλινική Ρέα, παρέχει το παραπάνω πρόγραμμα ασφάλισης, χωρίς καμιά επιβάρυνση ασφαλίστρου για τον 1ο χρόνο και σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή στην ανανέωσή του.

Παράλληλα η Εθνική Ασφαλιστική, σε συνεργασία με την Ευρωκλινική Παίδων, μέσω του προγράμματος «Full Health», προσφέρουν στα νεογέννητα της κλινικής Ρέα παροχές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους. Το πρόγραμμα αφορά νοσηλεία στην Ευρωκλινική Παίδων για το πρώτο έτος της ζωής τους και με την ανανέωσή του η κάλυψη επεκτείνεται και στα υπόλοιπα νοσοκομεία, διατηρώντας όμως τα ειδικά προνόμια στο Ειδικά Συμβεβλημένο Νοσοκομείο, την Ευρωκλινική Παίδων.

Στην εκδήλωση παρουσίασης της συνεργασίας, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10/10/2016, με προσκεκλημένους συνεργάτες των τριών εταιρειών, ο πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής Χριστόφορος Σαρδελής δήλωσε: «Πρόκειται για μια συνεργασία που θα αποδώσει όχι μόνο εταιρικές αλλά και κοινωνικές υπεραξίες. Είναι ένα μικρό λιθαράκι στο όραμα που έχουμε στην Εθνική Ασφαλιστική για την αποστολή της ιδιωτικής ασφάλισης στη χώρα μας».

Ο Σταύρος Φωτόπουλος, αντιπρόεδρος και επιστημονικός Διευθυντής της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής Ρέας, επισήμανε: «Με αυτή τη συνεργασία αγκαλιάζουμε την ελληνική οικογένεια, στηρίζουμε τη δημιουργία της και συνεχίζουμε να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο και μετά την έξοδο από το μαιευτήριο!», ενώ ο Σπύρος Καπράλος, πρόεδρος του Ομίλου της Ευρωκλινικής, τόνισε: «Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα, το πρόγραμμα αυτό στηρίζει τους νέους γονείς και προστατεύει την υγεία των μικρών ασθενών με την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας από την Ευρωκλινική Παίδων».

Επίσης, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής Σταύρος Κωνσταντάς σημείωσε, με τη σειρά του, πως με το πρόγραμμα αυτό η εταιρεία ασφαλίζει νέες ζωές και σηματοδοτεί την αναγκαιότητα της ασφάλισης από τη στιγμή που ένας άνθρωπος γεννιέται. Τέλος, ο Αντώνης Βουκλαρής, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου της Ευρωκλινικής, δήλωσε: «Η Ευρωκλινική, ιστορικά προσηλωμένη στην ποιότητα, δίνει πλέον έμφαση και στην εξυπηρέτηση του ασθενούς, μέσω της εφαρμογής των αυστηρότερων διεθνών προτύπων αλλά και στρατηγικών συνεργασιών όπως είναι αυτή με την Εθνική Ασφαλιστική και τη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική  Ρέα».

Το πρόγραμμα και τα ιδιαίτερα πλεονέκτημά του παρουσιάστηκαν από τη διευθύντρια Ατομικών Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής Ελένη Αβρανά, ενώ η εκδήλωση συντονίστηκε από τον διευθυντή Bancassurance, Marketing, Διαφήμισης & Λοιπών Συνεργασιών της εταιρείας Γιάννη Σηφάκη.

Τι προσφέρει το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα «Full Health – Ασφάλιση Νεογνών Ρέα» προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη υγείας σε περίπτωση νοσηλείας και σημαντικά συμπληρωματικά οφέλη, όπως απεριόριστες επισκέψεις σε δίκτυο παιδιάτρων με συμβολικό αντίτιμο 20 € και δωρεάν κάλυψη σε περίπτωση επειγόντων περιστατικών.

Στις σημαντικές παροχές ξεχωρίζει το ανώτατο όριο κάλυψης για νοσηλεία μέχρι και 1.500.000 €. Για τον 1ο χρόνο ασφάλισης η κάλυψη ισχύει μόνο για νοσηλεία στην Ευρωκλινική Παίδων με τη συμμετοχή του ασφαλισμένου στα έξοδα νοσηλείας έως 500 € και από τον 2ο χρόνο, ενώ η κάλυψη επεκτείνεται και στα υπόλοιπα συμβεβλημένα, ιδιωτικά ή δημόσια νοσοκομεία με βάση τους όρους του συμβολαίου, σε περίπτωση νοσηλείας στην Ευρωκλινική Παίδων η συμμετοχή μειώνεται σε 250€.

Επιπλέον το πρόγραμμα προσφέρει σημαντικές παροχές πρωτοβάθμιας περίθαλψης, όπως ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις σε τιμές δημοσίου τιμοκαταλόγου.

Δείτε στιγμιότυπα από την παρουσίαση του προγράμματος:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*