Στο Κατώφλι μιας Νέας Εποχής: 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων Ζωής

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιείται στην Αθήνα το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων Ζωής, που διοργανώνει ανά 2ετία εναλλάξ σε Ελλάδα και Κύπρο η Ελλαδοκυπριακή Επιτροπή της LIMRA. Το Συνέδριο, με θέμα «Στο Κατώφλι μιας Νέας Εποχής», θα διεξαχθεί στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι.

Η Ελλαδοκυπριακή Επιτροπή της LIMRA, η οποία αποτελείται από εκπροσώπους των εταιρειών μελών, έχει αποστολή την ανάδειξη και την αξιοποίηση των πολύτιμων υπηρεσιών που παρέχει η LIMRA, η οποία με την εκατοντάχρονη διεθνή πείρα της στηρίζει και ενισχύει τις αγορές σε παγκόσμια κλίμακα.

photo LIMRA

Η Ελλαδοκυπριακή Επιτροπή, με πάνω από 4 δεκαετίες συνεχούς  λειτουργίας και έχοντας μέλη τις μεγαλύτερες ελληνικές και κυπριακές ασφαλιστικές εταιρείες ζωής, προσδοκά το Συνέδριο αυτό να αποτελέσει σημαντικό γεγονός για την ασφαλιστική αγορά, καταγράφοντας χρήσιμα συμπεράσματα για τις προοπτικές που διαγράφονται κατά την παρούσα συγκυρία για την περαιτέρω ανάπτυξη του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα και την Κύπρο.

50x70 poster copyHI-2

Στο Συνέδριο αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από 250 σύνεδροι, διοικητικά στελέχη και κορυφαίοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές από Ελλάδα και Κύπρο. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκειά του θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν θέματα που προβληματίζουν την ασφαλιστική αγορά σήμερα, δίνοντας έμφαση τόσο στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον όσο και στις ευκαιρίες που δημιουργούνται από την αξιοποίηση της τεχνολογίας αλλά και τις γενικότερες αλλαγές στα καταναλωτικά πρότυπα. Ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να αξιοποιήσει σήμερα ο ασφαλιστικός σύμβουλος, προκειμένου να διατηρήσει και να αναπτύξει περαιτέρω τις εργασίες του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*