southeastern southeastern insurance brokers logo

Το SOUTHEASTERN FlexibleHealth ενισχύεται με νέες παροχές

Το SOUTHEASTERN FlexibleHealth ενισχύεται με νέες παροχές και επιπλέον έξω-νοσοκομειακά προνόμια πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας, διατηρώντας τα ίδια ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.

Οι νέες καλύψεις φέρουν και αυτές την σιγουριά και την αξιοπιστία των LLOYD’s του Λονδίνου, ως αποκλειστικοί ασφαλιστές του προγράμματος, και έρχονται ως απάντηση της SOUTHEASTERN στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που δημιούργησε η κρίση, αλλά και τα νέα δεδομένα στον τομέα της Υγείας.

Με τις νέες βελτιώσεις οι ασφαλισμένοι του προγράμματος θα έχουν επιπλέον:

* Νοσοκομειακό Επίδομα

* Αποκλειστική Νοσοκόμα στο σπίτι

* Έξοδα Ασθενοφόρου

* Επείγουσα Αερομεταφορά εντός Ελλάδος

* Επίδομα Τοκετού με 18μηνη αναμονή

* Έξω -Νοσοκομειακά Προνόμια Υγείας σε νέους ομίλους (συμπεριλαμβανομένων των ομίλων Υγεία, Ιασώ, Mητέρα, Euromedica)

Η πολυετής αναλογιστική μελέτη, η εμπειρία των LLOYD’s, το νεαρό του χαρτοφυλακίου, η δυνατότητα πλήρους προσωποποίησης των πακέτων στις οικονομικές δυνατότητες του ασφαλισμένου μέσα από 1.000.000 πιθανούς συνδυασμούς απαλλαγών και συμμετοχών, τα ελκυστικά ασφάλιστρα ιδιαιτέρως στα προγράμματα 100% κάλυψης που προσελκύουν πρωτίστως νεαρές ηλικίες με χαμηλότερο δείκτη ζημιών και το έξυπνα προσαρμοσμένο underwriting στο σημερινό δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, έχουν συμβάλει δραστικά ώστε τα ασφάλιστρα να παραμείνουν αμετάβλητα για όλη την ασφαλιστική περίοδο 2016-2017.

Σε πρόσφατες δηλώσεις τους διοικητικά στελέχη της εταιρίας αναφέρουν μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ο μελετημένος σχεδιασμός του προϊόντος αντισταθμίζει τις δυσχερείς συνέπειες του σημερινού οικονομικού περιβάλλοντος. Δυστυχώς το μακροοικονομικό περιβάλλον της χώρας δεν βοηθά καθόλου στην ανάπτυξη του κλάδου μας. Η αγορά βρίσκεται καθημερινά στην δυσάρεστη θέση να πρέπει να συνεχίζει να απορροφά οικονομικές επιβαρύνσεις, όπως αυξήσεις σε φόρους ασφαλίστρων και ΦΠΑ, με τον κλάδο υγείας να έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλον προκειμένου να κρατήσει τα ασφάλιστρα αμετάβλητα και να υποστηρίξει τους ασφαλισμένους.

Tα ώριμα χαρτοφυλάκια με τους μοιραία υψηλότερους δείκτες ζημιών λόγω αυξημένης νοσηρότητας είναι εκείνα που βάλλονται περισσότερο από τέτοιες αποφάσεις (π.χ. η απορρόφηση πέρσι 5% του φόρου ασφαλίστρων , από 10% σε 15%, και σταδιακά 11% αύξησης του ΦΠΑ των νοσηλειών, από 13% σε 24%) μιας και αργά ή γρήγορα οι εταιρίες που τα διατηρούν θα αναγκαστούν να προβούν σε μεγάλες αυξήσεις ασφαλίστρων ή σε αντικαταστάσεις προϊόντων με άλλες παρόμοιες ή φτωχότερες παροχές, με σοβαρή πιθανότητα απώλειας μέρους των χαρτοφυλακίων αυτών και πλήγμα για τους συνεργάτες τους.

Η SOUTHEASTERN φαίνεται απλά να βρέθηκε στην μέση μιας ευτυχούς συγκυρίας, με τις οικονομικές αυτές επιβαρύνσεις να έγιναν πριν την έναρξη του προγράμματος, ώστε να μπορούν να συνυπολογιστούν αναλογιστικά στα υπάρχοντα ασφάλιστρα. Επιπλέον, ο συνδυασμός του νεαρού του χαρτοφυλακίου, του χαμηλού δείκτη ζημιών και της δύναμης/ τεχνογνωσίας των LLOYD’s, μας επιτρέπει όχι μόνο να διατηρούμε τα ασφάλιστρα σταθερά ανταγωνιστικά για άλλη μια χρονιά, αλλά και επιπλέον να αυξάνουμε τις παροχές του προγράμματος χωρίς καμία επιβάρυνση στο τελικό ασφάλιστρο.»

Στα πλαίσια αυτά η εταιρία διασφαλίζει χαμηλό ασφάλιστρο εισόδου και αναβάθμιση των παροχών για να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικά και να βρίσκεται διαρκώς στο πλάι του Δικτύου Συνεργατών της και των ασφαλισμένων της συνεχίζοντας για άλλη μια χρονιά επιτυχή πορεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*