Νέος εμπορικός διευθυντής στη Groupama Ασφαλιστική ο Κωνσταντίνος Σεμερτζόγλου

Η Groupama Ασφαλιστική με χαρά και υψηλές προσδοκίες, υποδέχεται στη διευθυντική της Ομάδα τον Κωνσταντίνο Σεμερτζόγλου, αναθέτοντας του τα καθήκοντα του Εμπορικού Διευθυντή.

Ο κ. Σεμερτζόγλου με πάνω από είκοσι χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον Ασφαλιστικό Κλάδο, έχει διατελέσει στέλεχος σε ανώτερες θέσεις μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών ασφαλιστικών εταιριών.

 Στα χρόνια της καριέρας του έχει πετύχει σημαντικά αποτελέσματα και έχει συμβάλλει ενεργά στους στόχους των εταιριών μέσω των έργων που διαχειρίστηκε και των ομάδων που ηγείτο.

 Ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής κ. Χρήστος Κάτσιος δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο στην Διευθυντική μας ομάδα, η άφιξη του οποίου γίνεται μια επετειακή χρονική στιγμή παρουσίας 10 περίπου ετών της Groupama στην Ελλάδα και είμαστε σίγουροι ότι η δική του πολύτιμη εμπειρία και συμβολή θα αξιοποιηθεί ιδανικά ώστε να γίνουμε ακόμη πιο αποτελεσματικοί στην κάλυψη των αναγκών του Έλληνα ασφαλισμένου, αλλά και των συνεργατών μας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*