Νέα εργαλεία κατά των απειλών στο κυβερνοχώρο

Σε αποκλειστική συμφωνία συνεργασίας με την αμερικάνικη πολυεθνική εταιρεία MicroWorld Technologies προχώρησε η OnLine Data αποτελώντας πλέον τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο των καινοτόμων Antivirus και Internet Security προϊόντων eScan & MailScan, τα οποία διαθέτει από τον Οκτώβριο του 2016 στην Ελληνική αγορά.

Το eScan & το MailScan είναι πρωτοποριακά στο είδος τους προγράμματα που επιλύουν τρέχουσες και εξελισσόμενες απειλές του κυβερνοχώρου, με πιστοποιήσεις και βραβεία από διεθνείς οργανισμούς.

Από οικιακές ή μικρές εταιρικές ανάγκες, έως τις υψηλές απαιτήσεις πολυάριθμων χρηστών μεγάλων επιχειρήσεων το eScan & το MailScan μπορούν να  καλύψουν άμεσα και με αποτελεσματικότητα οποιαδήποτε επίθεση μπορεί να υπάρξει από ιούς ή κακόβουλα λογισμικά, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Διατίθενται σε 15 γλώσσες και είναι απολύτως συμβατά με συστήματα Windows, Mac, Android και Linux, με όλους τους mail servers, καθώς και με όλες τις συσκευές –υπολογιστές, κινητά, tablets.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε  ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της OnLine Data, κ. Νικόλαος Ροδόπουλος,  κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας, «Επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας  στην ευρύτερη αγορά προϊόντων πληροφορικής με ένα πραγματικά πολύ ισχυρό ‘εργαλείο’ που πιστεύουμε ότι θα κάνει τη διαφορά. Όχι μόνο γιατί έχει αξιολογηθεί ως ένα από τα κορυφαία του είδους του στα συγκριτικά tests που έχουν γίνει, αλλά κυρίως γιατί μπορεί να καλύψει μια ευρεία γκάμα απαιτήσεων. Αυτό δίνει σε εμάς τη δυνατότητα να διευρύνουμε την αγορά στην οποία απευθυνόμαστε».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*