Στη φωτογραφία: Δημ. Φαραντούρης, General Manager FARANTOURIS Insurance & Financial Advisors, Παναγιώτης Ηλιού, ασφαλιστικός και επενδυτικός σύμβουλος FARANTOURIS Insurance & Financial Advisors, Γιώργος Κουτρούλης, διευθυντής ανάπτυξης εργασιών FARANTOURIS Insurance & Financial Advisors, Ιούλιος Κωνσταντίνου, διευθυντής πωλήσεων CNP ΖΩΗΣ

CNP ΖΩΗΣ: Εκδήλωση-παρουσίαση του Ομαδικού Συμβολαίου των Δικηγόρων Ναυπλίου

Σε εξαιρετικά επιτυχημένη εξελίσσεται η συνεργασία της CNP ΖΩΗΣ και της FARANTOURIS Insurance & Financial Advisors. Μετά τη μεγάλη επιτυχία της κάλυψης με ομαδική ασφάλιση των μελών του Συμβουλίου της Επικρατείας, σειρά πήρε ο σύλλογος δικηγόρων Ναυπλίου (ΛΕΑΔΙΝ).

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο επιβλητικό κτίριο του Κυβερνείου στο Ναύπλιο εκδήλωση για την παρουσίαση του ομαδικού συμβολαίου του συλλόγου δικηγόρων Ναυπλίου, όπου παραβρέθηκαν και μίλησαν για τις παροχές του προγράμματος Bonjour Optimum, στο οποίο βασίζεται το ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο, στελέχη της FARANTOURIS Insurance & Financial Advisors και της CNP ΖΩΗΣ.

Στην εκδήλωση, ο κ. Γ. Κουτρούλης, διευθυντής ανάπτυξης εργασιών της FARANTOURIS Insurance & Financial Advisors, ανέπτυξε τη δυνατότητα της διεύρυνσης των ασφαλιστικών εργασιών μέσω της CNP ΖΩΗΣ και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, αναφορικά με την υγεία των ασφαλισμένων αλλά και των μελών των οικογενειών τους, την περιουσία τους, την κάλυψη των δικηγορικών τους γραφείων κλπ.

Στη συνέχεια ο κ. Ι. Κωνσταντίνου, διευθυντής πωλήσεων της CNP ΖΩΗΣ, αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες των προγραμμάτων και απάντησε σε πλήθος ερωτημάτων εφ’ όλης της ασφαλιστικής ύλης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ομιλία του κ. Δ. Σαλαπάτα, προέδρου του ΔΣ του ΛΕΑΔΙΝ, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολυεπίπεδη συνεργασία του συλλόγου με τη FARANTOURIS Insurance & Financial Advisors και τη CNP ΖΩΗΣ, και εξήρε τον επαγγελματισμό των δυο εταιρειών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*