Από αριστερά: Π. Κούβαλης, διευθυντής Underwriting Αυτοκινήτου Interamerican, Σ. Αρβανιτάκη, στέλεχος Διεύθυνσης Πρακτορειακού Δικτύου Interamerican, Μ. Μοσχονάς, διευθυντής Πρακτορειακού Δικτύου Interamerican, Δ. Παναγόπουλος, εμπ. διευθυντής Λιανικής Ομίλου Σφακιανάκη, Γ. Βαλαής, γεν. διευθυντής Interamerican Βοήθειας, Π. Ανωγιάτης, γεν. διευθυντής Executive Insurance Brokers, Γ. Κουκουμέλης, CFO Ομίλου Σφακιανάκη

Συνεργασία του Ομίλου Σφακιανάκη με την Interamerican για την ασφάλιση αυτοκινήτων

Σε μια μεγάλη, ενημερωτική εκδήλωση ο Όμιλος Σφακιανάκη και η Interamerican ανακοίνωσαν την έναρξη πρότυπης συνεργασίας στον κλάδο ασφάλισης αυτοκινήτων.

Κατά τη διάρκεια του πανελλαδικού συνεδρίου πωλήσεων του Ομίλου Σφακιανάκη, που φιλοξενήθηκε στο αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων της Interamerican, παρουσιάστηκε το πλαίσιο του «ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Insurance», μιας συνεργασίας πρωτοποριακής για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, που περιλαμβάνει προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου ειδικά σχεδιασμένα από την Interamerican για τον όμιλο.

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

Τα συγκεκριμένα προγράμματα ασφάλισης αφορούν τις μάρκες που αντιπροσωπεύει εμπορικά στη χώρα μας ο Όμιλος Σφακιανάκη. Πρόκειται για προγράμματα που λαμβάνουν υπ’ όψιν τα πλεονεκτήματα των μοντέλων, ιδιαίτερα όσα σχετίζονται με προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά συστημάτων οδικής ασφάλειας. Επιπλέον, η συνεργασία των δύο ομίλων περιλαμβάνει την επανεκπαίδευση για την επαναπιστοποίηση του Δικτύου Πωλήσεων του Ομίλου Σφακιανάκη από το οργανωμένο και αναγνωρισμένο Κέντρο Εκπαίδευσης της Interamerican.

Η εν λόγω πρότυπη συνεργασία σχεδιάστηκε και υλοποιείται από την Executive Insurance Brokers, θυγατρική εταιρεία μεσιτείας ασφαλίσεων του Ομίλου Σφακιανάκη, και την Interamerican.

Τα προγράμματα εκ μέρους της Interamerican τα παρουσίασε ο Π. Κούβαλης, διευθυντής Underwriting Αυτοκινήτου, ενώ τα στελέχη του Ομίλου Σφακιανάκη Δ. Παναγόπουλος, εμπορικός διευθυντής Λιανικής, και Π. Ανωγιάτης, γενικός διευθυντής της Executive Insurance Brokers, παρουσίασαν τον απολογισμό των ασφαλιστικών εργασιών 2013-2016 με έμφαση στην ενιαία εμπορική πολιτική αμοιβών, στα κίνητρα πωλήσεων και στην αυξανόμενη διείσδυση ασφαλίσεων.

Η συνεργασία Interamerican – Ομίλου Σφακιανάκη, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση, απηχεί τη στρατηγική συμπράξεων που ακολουθούν οι δύο επιχειρήσεις, σε μια εποχή που αυτές είναι απαραίτητες και αποδίδουν ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία στον πελάτη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*