CNP Ζωής: Νέο προνόμιο προγράμματος για τους ασφαλισμένους του Bonjour Optimum

Στο πλαίσιο της διαρκούς βελτίωσης και αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της, με γνώμονα την εξυπηρέτησή τους και την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών τους, η CNP Ζωής διευρύνει τη λίστα των προσφερόμενων προνομίων με την ένταξη ενός πλήρους καρδιολογικού ελέγχου σε προνομιακή τιμή στους μικρούς ασφαλισμένους της στο πρόγραμμα Bonjour Optimum.

Συγκεκριμένα, οι ασφαλισμένοι ηλικίας από 6 έως και 25 ετών που ασχολούνται με αθλητικές δραστηριότητες θα έχουν τη δυνατότητα να διενεργήσουν έναν πλήρη καρδιολογικό έλεγχο με ταυτόχρονη παροχή πιστοποιητικού/βεβαίωσης (εφόσον απαιτείται).

Η συμμετοχή των ασφαλισμένων για το σύνολο των κάτωθι αναφερομένων ιατρικών υπηρεσιών ανέρχεται στο ποσό των 20 ευρώ. Ο έλεγχος περιλαμβάνει:

  • κλινική καρδιολογική εξέταση
  • ΗΚΓ και
  • triplex καρδιάς.

Πραγματοποιείται σε συγκεκριμένο δίκτυο πολυιατρείων και καρδιολογικών ιατρείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (ενημέρωση από Συντονιστικό κέντρο του προγράμματος Bonjour Optimum) και παρέχεται έως 31/10/2016.

Το προνόμιο αυτό θα δίδεται τόσο σε υφιστάμενους όσο και σε νέους πελάτες που διατηρούν ατομικά αλλά και ομαδικά συμβόλαια.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, το όραμα της CNP Ζωής είναι η διαρκής ανταπόκριση με συνέπεια στις ανάγκες των πελατών και των συνεργατών της, η διαρκής ανανέωση των υφιστάμενων, η δημιουργία νέων ασφαλιστικών προϊόντων και η παροχή εξυπηρέτησης υψηλής ποιότητας.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*