Νέος κύκλος webinars: H Insurance Innovation και το ΕΙΑΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους σε έναν διαδικτυακό κόσμο εκπαίδευσης

Με ένα άκρως ενδιαφέρον θέμα ξεκίνησε ο νέος κύκλος webinars της Insurance Innovation, του Insurance Webinars και του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών.

«Στόχος μας, μια χαμηλού κόστους εκπαίδευση η οποία όμως δεν θα υπολειπόταν σε ποιότητα ούτε στο ελάχιστο, ώστε ο κάθε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής να έχει τη δυνατότητα να εκπαιδεύεται σε όποιο μέρος της Ελλάδας και να δραστηριοποιείται. Η παρακολούθηση ενός webinar είναι πανεύκολη και δίνει τη δυνατότητα στον καθένα μας να πάρει γνώση σε δύο ώρες από διαφορετικούς εισηγητές, με ποικιλία εκπαιδευτικών θεμάτων και χωρίς να υστερεί καθόλου σε ποιότητα από ένα κλασσικό σεμινάριο σε αίθουσα», ανέφερε ο κ. Αριστείδης Βασιλειάδης.

Κατά την έναρξη του webinar χαιρετισμό απεύθυνε ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου, γενικός διευθυντής ΕΙΑΣ, μιλώντας για την υλοποίηση των φετινών δραστηριοτήτων ΕΙΑΣ που απευθύνονται στους επαγγελματίες ασφαλιστικής αγοράς. Θα λάβουν χώρα προγράμματα με ειδικές πανευρωπαϊκές προδιαγραφές και πανευρωπαϊκή πιστοποίηση, τα social labs, μαθήματα 6 εβδομάδων με φυσική παρουσία στην τάξη και θέμα συζήτησης το ψηφιακό μάρκετινγκ. Επίσης θα υλοποιηθεί η επαναπιστοποίηση γνώσεων για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, οπού κάποιες από τις  θεματικές ενότητες  θα είναι οι τεχνικές πωλήσεων και η ανάπτυξη ατομικών δεξιοτήτων.

«Η κρίση δεν αντιμετωπίζεται με αυτά που ήδη ξέρουμε, αλλά με συνεχή επιμόρφωση. Η δυνατότητα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είναι σημαντική και αναγκαία για όλους μας», δήλωσε η κα Ευγενία Καφφετζή, γενική γραμματέας ΣΕΜΑ.

Ο Γιώργος Χάνος μετέφερε την εμπειρία και τη γνώση του πάνω σε θέματα που αφορούν τους τρόπους εξεύρεσης νέων πελατών σε μια περίοδο ύφεσης όπως αυτή που διανύουμε. Αναφέρθηκε στο πώς θα αυξήσουμε τις πωλήσεις μας προσεγγίζοντας νέους πελάτες, αποκάλυψε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για πηγές εξεύρεσης νέων πελατών και ακολούθως τον τρόπο και τις τεχνικές προσεγγίσεις, δίνοντας κάποιες χρυσές συμβουλές με σκοπό την επίτευξη των στόχων μας.

Να υπενθυμίσουμε πως o θεσμός των διαδικτυακών σεμιναρίων των δύο φορέων υποστηρίζεται από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων, την Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος και τον Σύλλογο Πρακτόρων Αττικής.

Τα webinars διεξάγονται κάθε Δευτέρα απόγευμα. Το πρόγραμμα και η θεματολογία τους αναρτώνται στα sites www.eias.gr, www.insurancewebinars.gr και www.insuranceforum.gr. Συνεχείς ενημερώσεις αλλά και αποσπάσματα των webinars μπορείτε να παρακολουθείτε από τη σελίδα του insurancewebinars.gr στο Facebook.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*