Θέμα: Νέα γραφεία σε όλη τη χώρα και με σύνδεση VOIP

Νέα μοντέλα ασφαλιστικών γραφείων σε όλη τη χώρα, που θα λειτουργούν ως δορυφόροι ανάπτυξης των εργασιών της και θα απολαμβάνουν στήριξη και υπηρεσίες από τα κεντρικά, δημιουργεί η Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers ΕΕ, κάνοντας ένα βήμα στο μέλλον.

Έτσι, σε συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους τηλεφωνίας και τη Microsoft, η εταιρεία ανοίγει τα προηγμένα τεχνολογικά γραφεία τα οποία αποτελούν καινοτομία για την αγορά. Όλοι οι συνεργάτες της Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers θα έχουν πλέον πρόσβαση σε γραμμές και συσκευές VOIP τελευταίας τεχνολογίας, απολαμβάνοντας μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα υψηλόβαθμα στελέχη-managers των γραφείων (κεντρικών και περιφερειακών) θα έχουν  «τηλεγραμματεία» όλες τις ώρες και ημέρες του έτους. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ στηριγμένο στο υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας, το οποίο η Daedalus εφαρμόζει από την εκκίνηση της λειτουργίας της και διαρκώς το εμπλουτίζει και με νέα στοιχεία, όπως είναι το νεότερο, η γραμμή VOIP.

Η διασύνδεση των συνεργατών ξεκίνησε και θα συνεχιστεί και στα νέα γραφεία που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα και για τα οποία ο σχεδιασμός προβλέπει ότι θα έχουν ολοκληρωθεί στο σύνολό τους εντός του 2017. «Θέλουμε να δημιουργήσουμε γραφεία-boutique-κάνοντας ένα γρήγορο βήμα στο μέλλον» αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Κ. Φωτόπουλος και επισημαίνει ότι «η μοναδική αυτή υπηρεσία, εκτός από τον χρόνο που γλιτώνει στη γραμματεία του κάθε γραφείου αλλά και την αναβάθμιση την οποία προσφέρει στην εξυπηρέτηση των συνεργατών και των πελατών, αλλάζει τελείως τα δεδομένα στην ασφαλιστική αγορά και στον τρόπο λειτουργίας των ασφαλιστικών γραφείων».

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers έχει αποδείξει ήδη ότι τολμά να φέρνει αλλαγές στην ιδιωτική ασφάλιση και θα συνεχίσει. Πέρα από την παροχή πολυ-υπηρεσιών στους πελάτες της, φυσικά και νομικά πρόσωπα, προσφάτως καινοτόμησε και προϊοντικά. Κατάρτισε και προώθησε το ασφαλιστικό πρόγραμμα WiseAct, το οποίο προσφέρει την πλήρη πρωτοβάθμια κάλυψη της γυναίκας χωρίς όριο ηλικίας.  Είναι το  πρώτο πρόγραμμα στην Ελλάδα, το οποίο επικεντρώνεται στον γυναικείο καρκίνο με κάλυψη 100% και χωρίς συμμετοχή Ταμείου.

Τα γραφεία της Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers βρίσκονται Κηφισίας 16 και Χαλεπά (Μαρούσι 15125) στον 2ο όροφο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*