Σε 3 άξονες το όραμα της ΝΝ Hellas

Το όραμα και την στρατηγική της ΝΝ αποσαφήνισε η Πρόεδρος ΔΣ και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΝΝ Hellas Μαριάννα Πολιτοπουλου σε γεύμα γνωριμίας που παραχώρησε προς τους δημοσιογράφους σήμερα 14 Σεπτεμβρίου 2016.

Τόνισε μεταξύ των άλλων ότι η NN Hellas στοχεύει να καταστεί η κορυφαία επωνυμία (Brand) στην ελληνική Αγορά και η Νο1 επιλογή για τους Έλληνες καταναλωτές. Να συνεχίσει να εφαρμόζει τις Αξίες («Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε»). Να αποτελέσει το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον (Βest Workplace) στην Ελλάδα

Στόχος της ΝΝ  να γίνει ένας καθαρά πελατοκεντρικός οργανισμός .

Η ΝΝ συνεχίζει να εδραιώνει συνεργασίες με αναγνωρισμένους παρόχους στον τομέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών στην εγχώρια αγορά. Πρόσφατα, δε τόνισε η κα Πολιτιοπούλου ενδυνάμωσε τη συνεργασία της με τον Όμιλο Υγεία.

Συνεχίζει, παράλληλα  να ενισχύει τη συνεργασία της με τα μεγάλα Νοσοκομεία της χώρας και να σχεδιάζει καινοτόμα προγράμματα με στόχο την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της με στόχο να κατακτήσει τη Νο1 θέση στην Αγορά Ασφαλειών Ζωής, Υγείας και Αποταμίευσης-Επένδυσης στην Ελλάδα

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της, η ΝΝ κατακτά την 1η θέση στην Αγορά Ασφαλειών Ζωής ως προς μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα, ενώ, εντυπωσιακά τα οικονομικά αποτελέσματα για την οικογένεια των ΝΝ Ασφαλιστικών- Επενδυτικών προϊόντων (Συνδεδεμένων με επενδύσεις και με εγγύηση κεφαλαίου στη λήξη). Τα προγράμματα NN Orange Genius (το οποίο διατίθεται από το Δίκτυο Πωλήσεων της ΝΝ) και SmartPlan (το οποίο διατίθεται από το δίκτυο της Τράπεζας Πειραιώς) έχουν εντυπωσιακές επιδόσεις σε Πωλήσεις.

Η ΝΝ τέλος τόνισε η κα Πολιτοπούλου θα  συνεχίσει να στηρίζει πρωτοβουλίες Εταιρικής Υπευθυνότητας, ευθυγραμμισμένες με το πρόγραμμα Future Matters του  Ομίλου ΝΝ.

Ελενα Ερμείδου

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*