ΑΤΕ Ασφαλιστική: Χρυσός χορηγός για τα 100 χρόνια του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς

Ξεχωριστή σημασία έλαβε η χορηγική συμμετοχή της ΑΤΕ Ασφαλιστικής στον εορτασμό των 100  χρόνων αδιάλειπτης λειτουργίας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς, με δεδομένη την ισχυρή διαχρονική παρουσία της εταιρίας στην ασφάλιση όλων των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα.

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική, συμμετέχοντας ως ηγέτιδα εταιρία στο συνασφαλιστικό σχήμα μέσω της μεσιτικής ασφαλίσεων Comergon, παρέχει τις ασφαλιστικές υπηρεσίες της στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς με το επιτυχημένο εμπορικό σήμα «Zagorin» προστατεύοντας τα περιουσιακά στοιχεία και την αδιάλειπτη λειτουργία του.

Όπως είναι γνωστό, η ΑΤΕ Ασφαλιστική αποτελεί την πλέον εξειδικευμένη εταιρία στην κάλυψη κάθε ασφαλιστικής ανάγκης που σχετίζεται με την αγροτική οικονομία. Με μια πλήρη σειρά ασφαλιστικών προγραμμάτων συμμετέχει ενεργά στη διασφάλιση της βιώσιμης ανάπτυξης όσων δραστηριοποιούνται στην ευαίσθητη αγορά του πρωτογενούς τομέα, προστατεύοντας την επιχειρηματική δραστηριότητα και το εισόδημά  τους.

Τις εκδηλώσεις εορτασμού, που πραγματοποιήθηκαν στη Ζαγορά Πηλίου για τα 100 χρόνια και τις 4 γενιές που συμμετείχαν ενεργά στη λειτουργία και στην υλοποίηση του οράματος των 199 Ζαγοριανών που το 1916 ίδρυσαν τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς Πηλίου, τις τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια των επετειακών εκδηλώσεων του Συνεταιρισμού Ζαγοράς Πηλίου, ο εμπορικός διευθυντής της ΑΤΕ Ασφαλιστικής Ευστάθιος Τσαούσης, που εκπροσώπησε την εταιρία, δήλωσε: «Η έμφαση στην ποιότητα και στην πιστοποίησή της αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό που μοιράζεται η εταιρία μας με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς. Παράλληλα, η συμμετοχή της ΑΤΕ Ασφαλιστικής ως χρυσού χορηγού στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια συνεχούς λειτουργίας του Συνεταιρισμού σηματοδοτεί το ενδιαφέρον μας για την υγιή ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

»Στο πλαίσιο αυτό, τα ασφαλιστικά προγράμματα της ΑΤΕ Ασφαλιστικής παρέχουν ό,τι καλύτερο στην προστασία ολόκληρης της παραγωγικής διαδικασίας, από την καλλιέργεια μέχρι την τυποποίηση και τη διάθεσή των προϊόντων, διασφαλίζοντας έτσι την επιχειρηματική δραστηριότητα και το εισόδημα τόσο στο επίπεδο του αγρότη όσο και στο επίπεδο του Συνεταιρισμού. Με φιλοσοφία που εστιάζει στην κάλυψη των σύγχρονων ασφαλιστικών αναγκών παρέχουμε στους πελάτες μας πραγματική αξία και προστασία και δημιουργούμε για τους συνεργάτες μας σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης για τα χαρτοφυλάκια που τοποθετούν στην εταιρία μας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*