Με κέρδη 6,378 εκατ. ευρώ έκλεισε το 2015 για την Ατλαντική Ένωση

Tα αποτελέσματα της χρήσης 2015, που έκλεισε με κέρδη 6,378 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ατλαντικής Ένωσης Γιάννης Λαπατάς στο πλαίσιο της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

Τα ίδια κεφάλαια ανήλθαν στα 74,093 εκατ. ευρώ, έναντι 72,715 εκατ. ευρώ το 2014, ενώ το σύνολο των τεχνικών αποθεμάτων επί της παραγωγής ανήλθε σε 88,568 εκατ. ευρώ. Η κάλυψη του περιθωρίου φερεγγυότητας στις 31/12/2015 στα πρότυπα της οδηγίας Solvency II έφτασε το 267,3% και οι συνολικές επενδύσεις αυξήθηκαν κατά 1,565 εκατ. ευρώ.

Τη διοίκηση και τα στελέχη της εταιρείας συνεχάρη ο εκπρόσωπος και διευθύνων σύμβουλος της Basler J. Schiltknecht, ο οποίος τόνισε:

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και βαθιά εντυπωσιασμένος από τα αποτελέσματα τη Ατλαντικής Ένωσης. Η μετοχική σχέση της Basler Lebensversicherungs A.G. με την Ατλαντική Ένωση είναι για μας η καλύτερη επένδυση. Τα οικονομικά και ποιοτικά στοιχεία της Ατλαντικής Ένωσης διαμορφώνουν τα καλύτερα αποτελέσματα μεταξύ όλων των εταιρειών του ομίλου Baloise, πολύ περισσότερο όταν αυτά έχουν επιτευχθεί σε μια τόσο δύσκολη χρονιά όπως ήταν το 2015. Αυτό κατέστη δυνατό χάρη στις προσπάθειες της Διοίκησης και του προσωπικού, τους οποίους ευχαριστώ».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*