Ηλεκτρονική πλατφόρμα 3KIP e-Funds από την 3Κ Investment Partners

Η 3K Investment Partners Α.Ε.Δ.Α.Κ. σχεδίασε και παρουσιάζει την πλατφόρμα 3KIP eFunds, την πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε για την πραγματοποίηση και παρακολούθηση συναλλαγών σε Οργανισμούς Συλλογικών Επενδύσεων σε Κινητές Αξίες (ΟΣΕΚΑ), όπως είναι τα αμοιβαία κεφάλαια.

Η 3KIP e-Funds είναι μια καινοτόμος, λειτουργική και ευχερής στη χρήση της ηλεκτρονική πλατφόρμα, μέσω της οποίας κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί, με την απόκτηση προσωπικού κωδικού πρόσβασης:

  • να δει με μια ματιά τη διάρθρωση και την τρέχουσα αξία του χαρτοφυλακίου του
  • να παρακολουθεί καθημερινά την πορεία των επενδύσεών του
  • να πραγματοποιεί συναλλαγές στα αμοιβαία κεφάλαια που διαχειρίζεται ή διαθέτει στην Ελλάδα η 3K Investment Partners Α.Ε.Δ.Α.Κ.
  • να παρακολουθεί το ιστορικό των συναλλαγών που έχει πραγματοποιήσει
  • να περιηγηθεί στα γραφήματα που απεικονίζουν την πορεία των τιμών των ΟΣΕΚΑ τα οποία διαχειρίζεται ή διαθέτει στην Ελλάδα η 3K Investment Partners Α.Ε.Δ.Α.Κ., σε βάθος τριετίας.

Η απόκτηση του κωδικού πρόσβασης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα 3KIP e-Funds λαμβάνει χώρα μέσω του δικτυακού συνδέσμου της 3K Investment Partners Α.Ε.Δ.Α.Κ. www.3kip-efunds.gr, όπου υπάρχουν σχετικές οδηγίες για την απόκτηση κωδικού.  

Όσοι εγγραφούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα 3KIP e-Funds μέχρι την 31η  Δεκεμβρίου 2016 θα συμμετάσχουν σε κλήρωση όπου πέντε τυχεροί θα κερδίσουν προϊόντα υψηλής τεχνολογίας της εταιρείας MLS Πληροφορική Α.Ε.

Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι που θα πραγματοποιήσουν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας 3KIP e-Funds συμμετοχές, από 1/7/2016 έως 31/12/2016, σε οποιονδήποτε ΟΣΕΚΑ διαχειρίζεται ή διαθέτει στην Ελλάδα η 3K Investment Partners Α.Ε.Δ.Α.Κ. δεν θα επιβαρυνθούν με προμήθεια συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον δικτυακό σύνδεσμο  www.3kip.gr, καθώς και να επικοινωνήσετε με την 3Κ Investment Partners στο τηλέφωνο 210 7419890 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στο info@3kip.gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*