Έτοιμο το νέο website της Prime Insurance

Με μοντέρνα δομή, αναβαθμισμένη αισθητική και φιλική προσέγγιση στον χρήστη, το πλήρως ανανεωμένο website της Prime Insurance αναδεικνύει τη φρέσκια και δυναμική παρουσία της εταιρείας και στο διαδίκτυο και αποδεικνύει στην πράξη ότι αυτή γίνεται ταχύτερη και ακόμα πιο λειτουργική, παραμένοντας όπως πάντα κοντά στις εξελίξεις της αγοράς.

Το νέο website δομείται σε ενότητες με επίκεντρο τις ανάγκες των συνεργατών και των πελατών της εταιρείας και αναμένεται να αποτελέσει πολύτιμο βοηθό στην εξυπηρέτηση και ενημέρωση των πελατών της, καθώς και του ευρύτερου κοινού, 24 ώρες το 24ωρο.

Ο λιτός και ελκυστικός σχεδιασμός διευκολύνει την περιήγηση στις ιστοσελίδες του, ενώ το ποικίλο και συχνά ανανεούμενο υλικό αναβαθμίζει την εμπειρία της πλοήγησης και διευκολύνει την κατανόηση του περιεχομένου.

Το www.primeins.gr έχει σχεδιαστεί ώστε να αναδεικνύει τον πλούσιο κόσμο παροχών και υπηρεσιών της Prime Insurance και μαζί με αυτό η ασφαλιστική ανανεώνει τη δέσμευση της για άμεση και έγκυρη πληροφόρηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*