Ομιλία κ. Γιώργου Κώτσαλου, διευθύνοντος συμβούλου Ομίλου Interamerican

Η Anytime της Interamerican αλλάζει το Χωροχρόνο

Η Anytime, η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα, αλλάζει για μια ακόμα φορά τα δεδομένα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, διατηρώντας την απόλυτη αμεσότητα στη σχέση της με τους πελάτες της, και σε ειδική εκδήλωση με τίτλο «Αλλάζουμε το Χωροχρόνο» παρουσίασε την επόμενη διάσταση στην ιδιωτική ασφάλιση.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, με την Anytime ο «Χωροχρόνος» δεν έχει όρια, αφού ο καθένας μπορεί να ασφαλιστεί όταν θέλει, όπως θέλει, απ’ όπου θέλει… στη στιγμή! Τώρα, ο «Χωροχρόνος» επαναπροσδιορίζεται και αποκτά μια νέα διάσταση, για να ανταποκριθεί ακόμα πιο αποτελεσματικά στις σύγχρονες ανάγκες και στις σημερινές κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες.

Η Anytime ορίζει με νέο τρόπο το Χώρο: Μέχρι τώρα η ασφάλιση αυτοκινήτου γινόταν χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι αποστάσεις και τα χιλιόμετρα που διανύει ένα αυτοκίνητο. Τώρα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αυτό ανατρέπεται. Με το Buy The Mile, το νέο τρόπο ασφάλισης αυτοκινήτου με βάση τα χιλιόμετρα, όσοι οδηγούν λιγότερο πληρώνουν λιγότερα ασφάλιστρα! Αυτό γίνεται μέσω μιας ειδικής τηλεματικής συσκευής η οποία τοποθετείται στο αυτοκίνητο. Το Buy The Mile είναι μια μοναδική καινοτομία της Anytime και η ιδανική επιλογή για όσους κάνουν μέχρι 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο με το αυτοκίνητό τους. 

Η Anytime ορίζει, επίσης, με νέο τρόπο το Χρόνο: Για την Anytime ο ασφαλιστικός χρόνος «μετράει» αλλιώς και μέχρι τις 31 Ιουλίου όσοι κάνουν νέο ετήσιο συμβόλαιο ασφάλειας αυτοκινήτου πληρώνουν για 11 μήνες και είναι ασφαλισμένοι για 12. Οι 11 μήνες γίνονται 12 για πάντα, καθώς η προσφορά θα ισχύει και σε κάθε ανανέωση της ασφάλειας!

Έτσι, η Anytime θέτει ξανά νέα standards στον κλάδο της ασφάλισης και στη νέα διάστασή της δεν υπάρχουν όρια χώρου και χρόνου. Όπως δεν υπάρχουν όρια και στις ανθρώπινες ανάγκες, που για την Anytime βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο, τις αφουγκράζεται με προσοχή και προσφέρει συνεχώς νέους τρόπους για να δώσει στους ανθρώπους τη δύναμη να τις καλύψουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*