Αllianz, logo, λογότυπο, σημαίες

Σήμερα 1η Ιουλίου μεταφέρεται το χαρτοφυλάκιο P&C της Aegon στην Allianz

της Ελενας Ερμείδου

Εγκρίθηκε επισήμως από την κεντρική τράπεζα της Ολλανδίας και τις Ολλανδικές Αρχές για τους Καταναλωτές και τις Αγορές η απόκτηση του χαρτοφυλακίου περιουσίας και ατυχημάτων (P&C) της Aegon από την Allianz. Το εν λόγω χαρτοφυλάκιο μεταβιβάζεται σήμερα Παρασκευή 1η Ιουλίου και εφ’ εξής η Allianz αναλαμβάνει όλους τους κινδύνους του ενεργού εμπορικού χαρτοφυλακίου P&C, συνολικού όγκου ασφαλίστρων 90 εκατ. ευρώ, συν δύο run–off χαρτοφυλάκια.

Περίπου 70 εργαζόμενοι της Aegon που διαχειρίζονται το χαρτοφυλάκιο του κλάδου θα μεταφερθούν στην Allianz.

Ισχυρότερη η θέση της Allianz

H κίνηση αυτή ενισχύει την παρουσία της Allianz στις εμπορικές αγορές. Σύμφωνα με τον Sjoerd Laarberg, CEO of Allianz Netherlands η ημέρα αυτή αποτελεί ένα ακόμα βήμα για περαιτέρω ανάπτυξη των προϊόντων και των υπηρεσιών της Allianz στην Ολλανδική αγορά, καθώς και μία ευκαιρία ενίσχυσης των σχέσεων και των συνεργασιών της με τους μεσίτες.

Εύρυθμη συνέχιση των επιχειρήσεων

Συνολικά εισέρχονται σήμερα στο χαρτοφυλάκιο της Allianz πάνω από 60.000  εμπορικοί πελάτες από την Aegon. Κατέχοντας τεράστια εμπειρία η Allianz θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να ελαχιστοποιήσει τον αντίκτυπο από την  απόκτηση του χαρτοφυλακίου σε πελάτες και συμβούλους.

Η μεταφορά των εργαζομένων δε, στην Allianz διασφαλίζει υψηλής  ποιότητας υπηρεσίες, προσωπικές επαφές, και ενίσχυση των γνώσεων για τους πελάτες.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*