Υψηλοί δείκτες ενίσχυσης του Δικτύου Πωλήσεων Agency της INTERAMERICAN

Σε υψηλά επίπεδα κινείται η υλοποίηση του σχεδίου «Genesis» για την ανάπτυξη του Δικτύου Πωλήσεων της INTERAMERICAN. Η εταιρεία έχει επιτύχει κατά το πεντάμηνο Ιανουαρίου-Μαΐου την εισαγωγή 331 νέων συνεργατών, σημειώνοντας αύξηση εισελθόντων κατά 166% έναντι του αντίστοιχου περυσινού χρονικού διαστήματος. Το μεγαλύτερο πλήθος νέων συνεργατών καταγράφεται στην Αττική (218).

Ο δείκτης ανανέωσης του Δικτύου Πωλήσεων Agency της εταιρείας παρουσιάζει ιδιαίτερη δυναμική, με 2,7 εισόδους ανά μια αποχώρηση, ενώ εντυπωσιακός είναι και ο δείκτης βιωσιμότητας, αισθητά υψηλότερος από το προτεινόμενο ως «καλό δείκτη» από τη LIMRA. Συγκεκριμένα, η παραμονή των νέων συνεργατών στην εταιρεία -από την επαγγελματική πιστοποίησή τους και μετά- είναι απόλυτη (100%) κατά το πρώτο έτος και ανέρχεται στο 87% κατά το δεύτερο έτος. Καθοριστικός παράγοντας για τη βιωσιμότητα είναι το περιβάλλον σταθερότητας και υποστήριξης της INTERAMERICAN, που χαρακτηρίζεται από  μια ολιστική διαχείριση ενσωμάτωσης των νέων συνεργατών και έναν παρωθητικό, σύγχρονο κανονισμό πωλήσεων τριετίας, στο πλαίσιο του προγράμματος ανάπτυξης του Δικτύου.

Παράλληλα, η εταιρεία ενισχύει γεωγραφικά της παρουσία της με νέα Γραφεία Πωλήσεων. Έτσι, μετά την επίσημη εκκίνηση ή επανεκκίνηση σε κομβικά σημεία για την εταιρική στρατηγική –διαδοχικά σε Πειραιά, Σύρο, Χίο, Λέσβο- η INTERAMERICAN εγκαινίασε νέο Γραφείο και στο Λαγονήσι Αττικής, επεκτείνοντας την ασφαλιστική κάλυψη των νοτίων προαστίων. Το Γραφείο ανήκει στον «κορμό» του Δικτύου Tied Agency και διαθέτει δυναμικό 16 συνεργατών, εκ των οποίων οι 13 δεν ξεπερνούν την τριετία στην εταιρεία.

Επισημαίνεται ότι παραγωγικά η INTERAMERICAN έκλεισε το πεντάμηνο με μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα των γενικών ασφαλίσεων περί τα 78 εκατ. ευρώ και νέα παραγωγή ασφαλίσεων ζωής – υγείας και ομαδικών στα 7,3 εκατ. ευρώ, όπου κυριαρχεί η νέα παραγωγή του Δικτύου Πωλήσεων Agency.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*