Daedalus: Επενδύσεις σε στοχευμένα προϊόντα, διαδικτυακή προβολή και επαγγελματική υποστήριξη

Στην παροχή ασφαλιστικών προϊόντων «tailor made», στην ενίσχυση της διαδικτυακής παρουσίας της και στην επαγγελματική υποστήριξη συνεργατών και πελατών επενδύει οικονομικά η Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers, συνεχίζοντας την προσπάθεια απόδοσης νέων ιδεών και καινοτόμων προτάσεων στην αγορά.

Σε αυτή την κατεύθυνση, με τη συνεργασία αξιόπιστων ασφαλιστικών εταιρειών, σχεδιάζει σειρά προϊόντων τα οποία θα διαθέτει αποκλειστικά στην αγορά. Παράλληλα ενσωματώνει στη δραστηριότητά της εταιρεία νέας τεχνολογίας και συνεργάτης ειδικός σε θέματα hi-tech αναλαμβάνει πλέον από τα γραφεία της Daedalus την προβολή, προώθηση και στήριξη των εργασιών της, αξιοποιώντας τα εργαλεία του ίντερνετ.

Στα πρωτοποριακά εγχειρήματα της Daedalus συμπεριλαμβάνεται η αξιοποίηση των υπηρεσιών της Ανδριανής Κουτσούνα, ειδικής στην υποστήριξη ατόμων και ομάδων. Η συστέγαση με την κ. Κουτσούνα δίνει τη δυνατότητα σε όλο το δυναμικό της εταιρείας να έχουν έναν σύμβουλο προσωπικής εξέλιξης και αρμονικής ένταξης σε ομάδες, ενώ οι σχετικές υπηρεσίες παρέχονται και σε τυχόν ενδιαφερόμενους πελάτες της Daedalus.

Ειδικά προϊόντα

Η εκκίνηση στα tailor made προϊόντα θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες με ένα καινοτόμο προϊόν που θα απευθύνεται αποκλειστικά στον γυναικείο πληθυσμό, καταρτισμένο ώστε να παρέχει υψηλή κάλυψη στις κατόχους του. Έπονται και άλλα αποκλειστικά προϊόντα, τα οποία ετοιμάζονται και απευθύνονται στην ελληνική επιχειρηματικότητα και σε φυσικά πρόσωπα.

Επένδυση στο διαδίκτυο

Σημαντικό ρόλο αποδίδει η εταιρεία και στην τεχνολογία. Έτσι, επέλεξε να επενδύσει σε έναν in-house συνεργάτη, τη start-up Develop Greece, που θα δώσει ώθηση στη διαδικτυακή ανάπτυξη των πολυεπίπεδων εργασιών της. Η αξιοποίηση της τεχνογνωσίας του διαδικτύου και των σύγχρονων μεθόδων προβολής θα στηρίξει την αναγνωρισιμότητα, καθώς και την αύξηση παραγωγής της Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι η Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers αναπτύσσεται πολύπλευρα στον τομέα της υποστήριξης επιχειρήσεων. Στα γραφεία της (Κηφισίας 16 και Χαλεπά, 2ος όροφος, Μαρούσι) οι πελάτες μπορούν να συναντηθούν με τα εξειδικευμένα στελέχη και να αντλήσουν πληροφόρηση, συμβουλές, καθοδήγηση και τελικά να κάνουν επιλογές για θέματα ασφαλιστικών καλύψεων, χρηματοοικονομικών επενδύσεων σε ξένες αγορές, ένταξης σε προγράμματα ΕΣΠΑ, επενδύσεων real estate και λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*