Interasco: Ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 11 μέχρι τις 16 Απριλίου 2016 το προγραμματισμένο ταξίδι πωλήσεων της  Interasco Α.Ε.Γ.Α. στη Νέα Υόρκη.

Περισσότεροι από 40 επιτυχόντες συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη μεγαλύτερη πόλη των ΗΠΑ, το πολιτιστικό και καλλιτεχνικό κέντρο της ανατολικής ακτής,  που συχνά αποκαλείται «Το Μεγάλο Μήλο». Οι ίδιοι βίωσαν την εμπειρία του να ζεις στους ξέφρενους ρυθμούς της  Νέας Υόρκης, λαμβάνοντας καταιγισμό ερεθισμάτων από την κάθε γωνιά αυτής της κοσμικής και γενναιόδωρα όμορφης πόλης, με τα διάσημα πάρκα, τα μουσεία, τις αίθουσες τέχνης, τα καταστήματα αλλά και με το γαλλοφερμένο άγαλμα της Ελευθερίας, που αγκαλιάζει με τον χιτώνα της όλους τους επισκέπτες.

Μέσα σε ένα ευχάριστο και εξαιρετικά φιλικό πνεύμα που κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Πανεπιστήμιο Columbia, τον ποταμό Hudson, το Χάρλεμ με το περίφημο Apollo Theatre, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Πατρικίου, καταλήγοντας στο Παρατηρητήριο Top of the Rock. Στη συνέχεια περιπλανήθηκαν στις γειτονιές του Μανχάταν, όπως το Γκρίνουιτς Βίλατζ, το Μπρόντγουεϊ και το Σόχο, τη γειτονιά του 19ου αιώνα, γεμάτη με γκαλερί, μπουτίκ και εστιατόρια.

Η επίσκεψή τους στη  «Μικρή Ιταλία», με τα ιταλικά εστιατόρια και τα καταστήματα, τους θύμισε σκηνές από ταινίες εποχής, ενώ προχωρώντας προς την Τσάινα Τάουν έφτασαν στο νοτιότερο άκρο του Μανχάταν, το Μπάτερι Παρκ. Εκεί απόλαυσαν την εκπληκτική θέα μιας από τις ομορφότερες κρεμαστές γέφυρες, της Μπρούκλιν Μπριτζ, ενώ φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ίδια ημέρα το αυθεντικό Broadway Show με το «Φάντασμα της Όπερας».

Η ψυχαγωγία όλων συνεχίστηκε με τα ψώνια τους στον «παράδεισο» των καταστημάτων Woodburry Commons, με την επίσκεψή τους στο Μητροπολιτικό Μουσείο, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα μουσεία τέχνης στον κόσμο, αλλά και με μια χαλαρωτική βόλτα στο γνωστό Central Park.

Η Interasco ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες  για την παρουσία τους και τους διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να επιβραβεύει κάθε επιτυχία τους, ανανεώνοντας για την επόμενη χρονιά το ραντεβού τους στο μαγευτικό Βιετνάμ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*