Ευρωπαϊκή Πίστη: Εφαρμογή οδικής βοήθειας και e-υπηρεσίες

Νέες, προηγμένες υπηρεσίες προσφέρει η Ευρωπαϊκή Πίστη στους πελάτες της και όχι μόνο, μέσω του εταιρικού της ιστότοπου. Εκεί οι επισκέπτες μπορούν, μεταξύ άλλων, να κατεβάσουν δωρεάν την ειδική εφαρμογή οδικής βοήθειας, να ενημερωθούν για τα προγράμματα αυτοκινήτου, να υπολογίσουν ή και να πληρώσουν ηλεκτρονικά τα ασφάλιστρά τους.

Αναλυτικότερα, φροντίζοντας για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, η Ευρωπαϊκή Πίστη παρέχει δωρεάν την εφαρμογή Οδικής Βοήθειας Car Total, η οποία εξασφαλίζει με το πάτημα ενός κουμπιού την ενεργοποίηση της Φροντίδας Ατυχήματος σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος ή της Οδικής Βοήθειας (εφόσον παρέχεται) σε περίπτωση μηχανικής βλάβης. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε όλους τους κατόχους συσκευών smartphone, iOS και Αndroid, οι οποίοι μπορούν να την κατεβάσουν σκανάροντας τον κωδικό QR που βρίσκεται εδώ.

Οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν επίσης να υπολογίσουν τα ασφάλιστρα ή να αγοράσουν online την ασφάλεια του αυτοκινήτου τους, επιλέγοντας ένα από τα τρία προτεινόμενα προγράμματα και τις καλύψεις που οι ίδιοι επιθυμούν, γρήγορα και απλά.

Εναλλακτικά, όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τα προγράμματα ασφάλειας αυτοκινήτου, μπορούν να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος προκειμένου η εταιρεία να επικοινωνήσει μαζί τους.

Τέλος, οι πελάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης μπορούν να κερδίσουν χρόνο εξοφλώντας το συμβόλαιό τους εδώ, σε 2 μόλις βήματα και έως 12 άτοκες δόσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*