sema logo

ΣΕΜΑ – Money Show 2016: Υπεύθυνο ”επιχειρείν” με Ασφαλιστική Κάλυψη Ευθυνών

Εκδήλωση με θέμα: «Υπεύθυνο ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ με Ασφαλιστική Κάλυψη Ευθυνών», διοργανώνει ο ΣΕΜΑ στο πλαίσιο των φετινών εργασιών του Money Show 2016, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency, την Παρασκευή 20 Μαΐου, στις 17:00.

Στην εκδήλωση αυτή  ο ΣΕΜΑ θα συμμετάσχει με την υποστήριξη υψηλόβαθμων στελεχών ασφαλιστικών εταιριών με εξειδίκευση στον κλάδο, και ειδικότερα των:

  • Κώστα Βούλγαρη από την AIG, ο οποίος θα μιλήσει για τα Cyber Risks.
  • Βασίλη Βολωνάκη από την AXA, ο οποίος θα αναλύσει τις Περιβαλλοντικές Ευθύνες.
  • Ελίνας Παπασπυροπούλου από την HDI Global SE, η οποία θα αναφερθεί στην Ευθύνη Προϊόντος και την Ανάκληση.
  • Γιάννη Παπαδουλάκη από την ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ο οποίος θα μιλήσει για το Professional Indemnity – Engineers, Accountants, Certified Technicians.

Με τις τοποθετήσεις τους, τα ανωτέρω στελέχη θα απευθυνθούν στα μέλη του Συνδέσμου, τους συνεργάτες τους, γενικότερα στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Βόρειας Ελλάδος καθώς επίσης στους επιχειρηματίες και τα υψηλόβαθμα στελέχη τους, στους οποίους θα επισημανθεί η σημασία της Ασφάλισης Ευθυνών και το πως τα εν λόγω προγράμματα συμβάλλουν στο υπεύθυνο επιχειρείν.

O συντονισμός της εκδήλωσης θα γίνει από την κ. Αγγελική Νταλιάνη ιδρυτικό μέλος & πρώην αντιπρόεδρο του ΣΕΜΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΕΜΑ είχε συμμετάσχει με ιδιαίτερη επιτυχία και στο περσινό Money Show Θεσσαλονίκης με διοργάνωση ανάλογης εκδήλωσης, με θέμα την Ασφάλιση των Πιστώσεων.

program

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*