Η Carglass δίνει το παγκόσμιο ραντεβού της στη Λισαβώνα

Μπροστά σε ένα  κοινό 1000 θεατών , εκπροσώπων εταιρειών  αυτοκινήτων, ασφαλιστικών εταιρειών και δημοσιογράφων, 27 εκπρόσωποι από διαφορετικές χώρες διαγωνίστηκαν για να αναδείξουν τον καλύτερο επαγγελματία της Carglass (  Belron)  χθες στη Λισαβώνα .

Στην ελληνική συμμετοχή εκπροσώπησε ο κ. Πέτρος Κατσουλέρος από το κατάστημα Carglass στη Χαλκίδα.  Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στο χώρο της επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου έδειξαν  με την παρουσία τους 8 ασφαλιστικές εταιρείες και ΕΠΥ από την ελληνική ασφαλιστική αγορά.  Σήμερα τα περισσότερα ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου  διαθέτουν καλύψεις για την επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων.  Η συγκεκριμένη βιομηχανία την οποία εκπροσωπεί παγκοσμίως και ο κολοσσός της Carglass επισκευάζει 1 αυτοκίνητο κάθε 3 δευτερόλεπτα στον κόσμο.  Εκτός από τον διαγωνισμό ταχύτητας και επιδεξιότητας , η Carglass παρουσίασε τις νέες εξελίξεις στον κλάδο που αφορούν την προσαρμογή των κρυστάλλων στα αυτοκίνητα έξυπνης τεχνολογίας , τον κινητό χώρο επισκευών που μπορεί να στηθεί οπουδήποτε υπάρχει ενδιαφέρον. Αυτή η εφαρμογή (κινητός χώρος επισκευών) υπάρχει ήδη στη Γερμανία σε συνδυασμό με την Shell.

Σε ότι αφορά την ελληνική ασφαλιστική αγορά , η κάλυψη της επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων υπολογίζεται ότι αποζημιώνει με τουλάχιστον 2 εκατ. Ευρώ ετησίως τους ασφαλισμένους  ενώ η αντιστοιχία των ασφαλίστρων  (μέσα στα ασφαλιστήρια αυτοκινήτου) ανέρχεται στο 10% επί του συνολικού ασφαλίστρου.  Στην εκδήλωση στη Λισαβώνα στελέχη από τα εμπορικά τμήματα, τμήματα αποζημιώσεων και τεχνολογίας από ασφαλιστικές εταιρείες προκειμένου να δουν τις εξελίξεις στον συγκεκριμένο κλάδο.

Δείτε εδώ το video της παρουσίασης του κ. Π. Κατσουλέρου

 

Ν.Σ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*