Cromar: Πρόγραμμα Lloyd’s Secure Medical για μετανάστες

medical-cromar-immigrantsΟλοένα και περισσότεροι αλλοδαποί αναζητούν σήμερα εργασία στις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ στην Ελλάδα ειδικότερα, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat για το 2014, ο αριθμός τους έφθανε τις 650.000 και αντιστοιχούσε στο 6% του πληθυσμού.

Οι ανάγκες αυτού του μέρους του πληθυσμού ανάγκασαν την πολιτεία να ορίσει διαδικασίες τόσο για την παραμονή τους στη χώρα  όσο και για την υποχρεωτική ασφάλιση νοσοκομειακής περίθαλψης και ατυχήματος, κάτι το οποίο ισχύει και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Λαμβάνοντας υπόψη τις συγκεκριμένες ανάγκες αυτής της αγοράς, η Cromar δημιούργησε και προσφέρει το πρόγραμμα Secure Medical for Immigrants σε συνεργασία με την αγορά των Lloyd’s. Το Secure Medical for Immigrants είναι ένα πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης για κρατικά νοσηλευτικά ιδρύματα, σχεδιασμένο για τις ανάγκες αλλοδαπών που ζουν στην Ελλάδα και δεν έχουν κάποιον κρατικό φορέα ασφάλισης. Αναλυτικότερα:

Πού απευθύνεται:

Απευθύνεται σε αλλοδαπούς που ζουν στην Ελλάδα και δεν έχουν κάποιον κρατικό φορέα ασφάλισης, προκειμένου να ικανοποιήσουν την απαίτηση των κρατικών φορέων για την κατοχή ιδιωτικής ασφάλισης υγείας και να διασφαλίσουν την άδεια παραμονής τους, σύμφωνα με τον μεταναστευτικό νόμο 4251/2014.

Συνοπτική περιγραφή ασφαλιστικών καλύψεων:

  • Απώλεια ζωής από ατύχημα €1.000
  • Μόνιμη ολική ανικανότητα από ατύχημα €15.000
  • Μόνιμη μερική ανικανότητα από ατύχημα €15.000
  • Ιατροφαρμακευτικά έξοδα από ατύχημα ή ασθένεια έως € 1.500 ετησίως σε δημόσια νοσοκομεία με συμμετοχή 20%
  • Νοσοκομειακή περίθαλψη έως €10.000 ετησίως σε δημόσια νοσοκομεία με συμμετοχή 20%. 

Στα πλεονεκτήματα του προγράμματος συμπεριλαμβάνονται: 

  • Η αξιοπιστία και φερεγγυότητα των Lloyd’s
  • Ανταγωνιστικό κόστος ασφάλισης
  • Απλοί και κατανοητοί όροι ασφάλισης

O John Croker, CEO της Cromar, δήλωσε: «Συνεχίζουμε να δημιουργούμε εξειδικευμένα ασφαλιστικά προγράμματα σε συνεργασία με την αγορά των Lloyd’s. Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και καινοτόμες καλύψεις σε διεθνή πρότυπα, παρέχοντας στους διαμεσολαβητές και στους πελάτες τους προϊόντα που προσφέρει η ασφάλιση στην αγορά των Lloyd’s».

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*