O R. Easton στέλεχος της Matrix Broker at Lloyd’s

Ο Robert Easton αναλαμβάνει καθήκοντα Head of Treaty, στο γραφείου του Λονδίνου του ομίλου MATRIX Broker at Lloyd’s.

 

O κ. Easton θα εστιάσει στην ανάπτυξη των εργασιών στην Ελλάδα, στην Τουρκία, στο Ιράν και στην περιοχή  MENA  (Middle East & North Africa), ενώ θα συνεργάζεται στενά με τον κ. Gerry Tighe, Head of Treaty του Ομίλου.

 

O κ. Easton με μεγάλη εμπειρία σε εμπορικές και διευθυντικές θέσεις στην αντασφαλιστική αγορά, έχει σημειώσει εξαιρετικά αποτελέσματα στην ανάπτυξη νέων εργασιών, στη διεύρυνση πελατολογίων και στην αναδιάρθρωση του χαρτοφυλακίου μεσαίων και μεγάλων αντασφαλιστικών οργανισμών.

 

Πρώην  Διευθύνων Σύμβουλος της Guy Carpenter Λονδίνου, o κ. Easton συνεργάστηκε στενά με πελάτες και επιχειρήσεις, αναπτύσσοντας δυναμικά την αγορά της Τουρκίας και εργάστηκε μαζί με την Παγκόσμια Τράπεζα και το Υπουργείο Οικονομικών για την ίδρυση του τουρκικού Συνεγγυητικού Κεφαλαίου για την Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών TCIP (Turkish Catastrophe Insurance Pool).

 

Εκτός από τα καθήκοντά του στο γραφείο του Λονδίνου, ο Robert Easton θα αναλάβει τις εργασίες του Ομίλου στο Ιράν – μία αγορά για την οποία διαθέτει και γνώσεις και εμπειρία -, προετοιμάζοντας το έδαφος και καταστρώνοντας τη στρατηγική του αναπτυξιακού σχεδιασμού της MATRIX Broker at Lloyd’s στην περιοχή.

 

Σε δήλωσή του σχετικά με το νέο στέλεχος του Ομίλου ο κ. Gerry Tighe, Head of Treaty και CEO του γραφείου του Λονδίνου, δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική της στενής μας συνεργασίας με τον Robert, του οποίου η διεθνής εμπειρία, τα προσόντα και οι ικανότητες στην δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες – υπάρχοντες και υποψήφιους -, αποτελούν ένα σημαντικό κεφάλαιο για την περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών του Ομίλου, τόσο σε επίπεδο αντασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών, όσο και σε επίπεδο συμβουλευτικής και λύσεων κεφαλαιοποιητικού χαρακτήρα. Η ένταξη του Robert στον Όμιλο,  ενισχύει την στρατηγική μας απόφαση για συνεχή ενδυνάμωση των δεσμών μας σε στοχευμένες αγορές και συνεπή αναβάθμιση της διεθνούς εξειδίκευσής μας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*