Ιστορική επιτυχία της Ethos Media: Παρουσιάσεις στο ΧΑ εταιρειών από τα Greek Exports Awards 2015

Ιστορική επιτυχία για την Ethos Media S.A. αποτελεί η πρωτοβουλία του Χρηματιστηρίου Αθηνών να λήξει τη συνεδρίαση της Τρίτης 10 Μαΐου 2016, με τις παρουσιάσεις των επιχειρηματικών μοντέλων και σχεδίων τεσσάρων εταιριών οι οποίες διακρίθηκαν στο πλαίσιο του θεσμού Greek Exports Awards 2015. Πρόκειται για τις εταιρίες Systems Sunlight, Demo, Raymetrics και Sychem.

xrimatistirioTη λήξη της συνεδρίασης του XA θα κηρύξει στις 17:00 ο κ. Σαμουήλ Ζήσης, εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων – Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ Α’) του Υπουργείου Εξωτερικών. Θα ακολουθήσουν οι εταιρικές παρουσιάσεις και η γνωριμία με τις εταιρίες.

H Ethos Media σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί της αυτή την ιστορική επιτυχία, συμμετέχοντας στην τελετή λήξης του ΧΑ. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Οι ενδιαφερόμενοι, συνεπώς, καλούνται να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους.Επισυνάπτεται η πρόσκληση, με το πλήρες πρόγραμμα: Invitation 10052016

Σχετικά με τα Greek Exports Awards

Η Ethos Media θεσμοθέτησε τα βραβεία Greek Exports Awards, αποσκοπώντας στην αναγνώριση και ανάδειξη των υγιών δυνάμεων του Ελληνικού Επιχειρείν, που συνεχίζουν να επιδεικνύουν ισχυρή δυναμική στο εξωτερικό.

greek-exports-awards-2015-winners2Έχοντας διανύσει την 6η ετήσια διοργάνωση, ο θεσμός έχει πλέον συμβάλει αποτελεσματικά στον εκσυγχρονισμό της εξαγωγικής βάσης, αναδεικνύοντας τα φωτεινά παραδείγματα του επιχειρείν, τις νέες τεχνολογίες και στην ποιοτική αναβάθμιση των προϊόντων νέας γενιάς, που διεισδύουν αποτελεσματικότερα στις νέες απαιτητικές συνθήκες των κανόνων διεθνούς εμπορίου.

Από την ενδελεχή ανάλυση των εξαγωγικών εξελίξεων, καθίσταται σαφές ότι απαιτείται πλέον ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, με κυρίαρχο στόχο την εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας. Το μοντέλο αυτό συντίθεται μέσα από τα 12 συνολικά βραβεία των Greek Exports Awards 2015, αποτελώντας «θεμέλιο λίθο» υγιούς και επιτυχημένης εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας.

Τα νέα, καινοτόμα και επώνυμα προϊόντα, αποτελούν τη σύγχρονη δέσμη μέτρων προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος που πλέον οι παραγωγικοί φορείς προκρίνουν ως κοινό τόπο: την ενίσχυση της εξωστρέφειας, μέσα από τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, από τον πρωτογενή τομέα έως τον τριτογενή και τις σύγχρονες υπηρεσίες.

One comment

  1. Έκκληση συνταξιούχων Πρέσβεων και συνταξιούχων Πληρεξούσιων Υπουργών Α’ και Β’ Τάξεως προς τον Πρωθυπουργό κύριο Αλέξη Τσίπρα για τη συρρίκνωση των πενιχρών ήδη συντάξεών τους.

    Κύριε Πρωθυπουργέ. Γνωρίζετε ότι έχουμε υπηρετήσει τις εκάστοτε κυβερνήσεις με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αυταπάρνηση, δίνοντας καθ’ ολοκληρία τον εαυτό μας στην εκπλήρωση των στόχων τους, σαν κομμάτια της κυβερνητικής μηχανής σε όλα τα αξιώματα που μας είχαν ανατεθεί, είτε ως Διευθυντές του Διπλωματικού Γραφείου του Υπουργού ή της Υπουργού Εξωτερικών, «σφουγγοκωλάριοι» όπως το λένε κάποιοι, ως Διευθυντές της Διεύθυνσης Προσωπικού του Υπουργείου Εξωτερικών, ως ΣΤ Γενικοί Διευθυντές Διοικητικού και αυτοδίκαια Εισηγητές του Ανώτατου Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Υπουργείου Εξωτερικών, είτε ως μέλη του Ανώτατου Υπηρεσιακού Συμβουλίου του ΥΠΕΞ, όλοι σαν ένα σώμα, μια ψυχή, κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να μην εφαρμόζουμε τις ακυρωτικές αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας που δικαίωναν έναν συνάδελφό μας που τον κόβαμε συνεχώς στις προαγωγές, και του κάναμε τη ζωή κόλαση, επικαλούμενοι κάποια στοιχεία αδιασταύρωτα και μη επαληθευμένα προ 30ετίας στην αρχή της καριέρας του.

    Και τώρα, με κομμένες συντάξεις των 1.400 Ευρώ, από 3.500 Ευρώ που ήταν κάποτε, αδυνατούμε να πληρώσουμε τον ΕΝ.Φ.Ι.Α. για τα σπίτια και τις βίλλες μας στην Εκάλη, στο Ψυχικό, στην Κηφισιά και στο Μάτι Αττικής, τα οποία αποκτήσαμε με τις οικονομίες μας στη διάρκεια της μακράς και ευδόκιμης θητείας στο Υπουργείο Εξωτερικών, όπου δεν είχαμε επιτρέψει να εφαρμοστεί καμία απολύτως ακυρωτική απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας που δικαίωνε τον παραπάνω αναφερόμενο συνάδελφό μας.

    Ελπίζαμε πως η Πολιτεία θα αισθανόταν την ευγνωμοσύνη της προς εμάς, που κάναμε τόσα καλά στους και στις Υπουργούς Εξωτερικών, ώστε να νιώθουν παντοδύναμοι στο πόστο τους στο Υπουργείο Εξωτερικών απέναντι σε ένα συνάδελφο που δεν είχε το στοχειώδη σεβασμό να αποδεχτεί τη μοίρα του, όπως την καθορίζαμε εμείς, για χάρη τους.

    Αψηφήσαμε το λεκτικό και το διατακτικό τόσων και τόσων αποφάσεων του Συμβουλίου Επικρατείας και επαναλαμβάναμε συνεχώς την ίδια διατύπωση σε κάθε νέα επανάκριση του υπαλλήλου, χωρίς να φοβούμαστε τις συνέπειες της μη συμμόρφωσης στις δικαστικές αποφάσεις. Και όχι μόνο αυτό, όταν ο συνάδελφός μας απομακρυνόταν βίαια από το ΥΠΕΞ στο 60ο έτος της ηλικίας του, χωρίς να έχεις συμπληρώσει 35ετία, χωρίς δηλαδή να παίρνει πλήρη σύνταξη αλλά μόνο μια κακομοίρικη, εμείς φροντίσαμε το 2007 το νέο νομοσχέδιο του ΥΠΕΞ που τροποποιούσε την παλιά διάταξη και δεν επέτρεπε να πεταχτεί κάποιος στην πρόωρη σύνταξη πριν συμπληρώσει την 35ετία, και καθυστερήσαμε όσο μπορούσαμε τη συζήτηση στη Βουλή και την ψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου, ώστε να είναι σίγουρο ότι ο συνάδελφός μας θα πεταγόταν σίγουρα στα σκουπίδια με την πρόωρη σύνταξιοδότησή του και δεν θα μπορούσε να επωφεληθεί των διατάξεων του νέου ψηφιζόμενου νόμου για να υπηρετήσει 35 χρόνια όπως όλοι οι άλλοι πολίτες.

    Αυτό έπρεπε εσείς κύριε Πρωθυπουργέ να το έχετε λάβει υπόψη, ώστε εμείς οι Συνταξιούχοι Πρέσβεις, να μην υποστούμε μειώσεις στις συντάξεις μας, και να μην κινδυνεύουμε να μας πάρουν το σπίτι με πλειστηριασμό, επειδή δεν θα μπορούμε να πληρώσουμε τον ΕΝ.Φ.Ι.Α.

    Το να συνεχίσουμε να ζούμε στις βίλλες μας στην Εκάλη, στο Ψυχικό, στην Κηφισιά και στο Μάτι Αττικής, είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα και προνόμιο, για εμάς που δώσαμε τη ζωή μας και τον εαυτό μας στην εκπλήρωση της αποστολής μας και δεν εφαρμόσαμε ποτέ ακυρωτικές αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας που δικαίωναν τον συνάδελφο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*