ΕΙΑΣ, Diploma, βιβλία, καπέλο αποφοίτησης

EIAS CERTIFIED SPECIALIST: Βασικές Αρχές Underwriting & Claims Γενικών Ασφαλίσεων

Το ΕΙΑΣ, μετά το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και τις εξαιρετικές κριτικές που έλαβε η διοργάνωση του 1ου σεμιναρίου του νέου κύκλου προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης και ασφαλιστικής εξειδίκευσης EIAS CERTIFIED SPECIALIST με θέμα «Βασικές Αρχές Underwriting & Claims Γενικών Ασφαλίσεων», είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πραγματοποίηση του προγράμματος για δεύτερη φορά.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου αυτού αποτελεί το πρώτο και υποχρεωτικό βήμα προς απόκτηση του επαγγελματικού τίτλου EIAS CERTIFIED SPECIALIST σε μία από τις ασφαλιστικές εξειδικεύσεις έξι Κλάδων Γενικών Ασφαλίσεων που θα ακολουθήσουν σταδιακά. Ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να συμμετάσχει σε ένα ή περισσότερα από τα τεχνικά ασφαλιστικά σεμινάρια Γενικών Ασφαλίσεων που θα επιλέξει, ώστε να αποκτήσει το αντίστοιχο Πιστοποιητικό Ασφαλιστικής Εξειδίκευσης, ενώ μπορεί επίσης να παρακολουθήσει αυτοτελώς μόνο αυτό το σεμινάριο, χωρίς υποχρέωση να συνεχίσει στα επόμενα. Στο τέλος του σεμιναρίου θα απονεμηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης ύστερα από σύντομη εξεταστική διαδικασία.

Ο νέος αυτός κύκλος προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης ΕΙΑS CERTIFIED SPECIALIST (in non-life / life & health  courses) έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς, προκειμένου να προσφέρει στο ανθρώπινο δυναμικό των ασφαλιστικών επιχειρήσεων πιστοποιήσεις, τεχνικές ασφαλιστικές γνώσεις και εφόδια για την αποτελεσματική άσκηση των εργασιών τους. Σκοπός των νέων προγραμμάτων είναι να προετοιμάσει το ΕΙΑΣ μια νέα γενιά πιστοποιημένων στελεχών, δυναμικών, άριστα καταρτισμένων, με επαγγελματική επάρκεια, που θα συμβάλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής ασφαλιστικής επιχείρησης και ταυτόχρονα θα δίνει, με βέλτιστες πρακτικές, απαντήσεις στα πλέον εξειδικευμένα θέματα.

Το σεμινάριο EIAS CERTIFIED SPECIALIST με θέμα «Βασικές Αρχές Underwriting & Claims Γενικών Ασφαλίσεων» είναι διάρκειας 25 εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) στις παρακάτω ημερομηνίες:

  • Παρασκευή 27 Μαΐου: 09.00-15.45
  • Τρίτη 31 Μαΐου: 15.45-20.45
  • Πέμπτη 2 Ιουνίου: 16.00-20.15
  • Τρίτη 7 Ιουνίου: 15.45-20.45 

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Γιώργος Σπαντιδάκης, διευθυντής αποζημιώσεων Γενικών Ασφαλίσεων/Non-Life Claims Manager της Interamerican.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016.

Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο ανέρχεται σε 280 € για τα μέλη του ΕΙΑΣ και 310 € για τα μη μέλη. Όσον αφορά τις εταιρείες που θα έχουν πολλαπλή συμμετοχή (3 ή περισσότερα άτομα) σε αυτό το σεμινάριο, το κόστος διαμορφώνεται σε 250 € για τις εταιρείες μέλη του ΕΙΑΣ και σε 280 € για τις εταιρίες μη μέλη.

Περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής στο αρχείο EIAS CERTIFIED SPECIALIST_2o «Βασικές Αρχές Underwriting & Claims Γενικών Ασφαλίσεων»_Mάϊος 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*