ΑΤΕ Ασφαλιστική: Με ανθρώπινο πρόσωπο σταθερά κοντά στα παιδιά

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική για μια ακόμη φορά, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό της, επιβεβαιώνοντας τον σταθερό της προσανατολισμό στις ανθρώπινες αξίες.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσέφερε δωρεάν Ασφαλιστήρια Υγείας σε δύο αδέλφια από το Χαμόγελο του Παιδιού, τον Saimir και την Duraj. Τα δύο παιδιά έχουν μεγαλώσει σε Σπίτια του Χαμόγελου σχεδόν από την ίδρυσή του και τώρα πια ως ενήλικες είχαν άμεση ανάγκη Ασφαλιστηρίων Υγείας, καθώς αυτό αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ανανέωση της άδειας παραμονής τους, που έληγε εντός λίγων ημερών.

Παράλληλα, η ΑΤΕ Ασφαλιστική και οι εργαζόμενοί της επέκτειναν τη δράση τους και στη συγκέντρωση τροφίμων πρώτης ανάγκης για τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Χωριών SOS, καλύπτοντας τρέχουσες ανάγκες του οργανισμού.

Σύμφωνα με τη Διοίκηση της εταιρείας, «Με ανθρώπινο πρόσωπο, που αποτελεί τη βάση της φιλοσοφίας της, η ΑΤΕ Ασφαλιστική συνεχίζει σταθερά την προσπάθειά της για τη διάδοση του θεσμού και του κοινωνικού αγαθού της ασφάλισης. Στο πλαίσιο αυτό, με την εταιρική της υπευθυνότητα και τις δράσεις της, επιβεβαιώνει στην πράξη την ευαισθησία της και δίνει το παρών στην κάλυψη των αναγκών αδύναμων κοινωνικών ομάδων».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*