Η D.A.S. Hellas επενδύει στην εκπαίδευση των συνεργατών της

 

 

Με επιτυχία και παρουσία εκπροσώπων θεσμικών φορέων της αγοράς, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Απριλίου το καινοτόμο σεμινάριο της D.A.S. Hellas.  Θέμα είχε το “Personal Branding: αναδεικνύοντας τον ηγέτη μέσα μας”, και στόχος ήταν η ενημέρωση -εκπαίδευση των συνεργατών της.

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή στελεχών από τις ασφαλιστικές εταιρείες που συνεργάζεται η D.A.S. Hellas καθώς και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών οι οποίοι προσήλθαν στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Athens Ledra Hotel και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τον εισηγητή του σεμιναρίου κ. Γιάννη Κουτσουμάρη  Managing Partner της INWARDS.

κα Νάντια Σταυρογιάννη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της D.A.S. Hellas με τον κ. Νικόλαο Κανελλόπουλο, Γραμματέα του Οργανισμού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών

H κα Νάντια Σταυρογιάννη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της D.A.S. Hellas με τον κ. Νικόλαο Κανελλόπουλο, Γραμματέα του Οργανισμού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών

Το σεμινάριο, εντάσσεται στην στρατηγική της D.A.S. Hellas να επενδύει στην εκπαίδευση των συνεργατών της.  Γι΄ αυτό και στο πλαίσιο της εμπιστοσύνης που δείχνει η εταιρεία σε θεσμικούς φορείς, σε ποιοτικές διαδικασίες και αποτελεσματικότητα, διοργανώθηκε με την συνεργασία του ΕΙΑΣ από το οποίο και θα απονεμηθούν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης.

ο κ. Γεώργιος Κώτσαλος, η κ. Νάντια Σταυρογιάννη και ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου

ο κ. Γεώργιος Κώτσαλος, η κ. Νάντια Σταυρογιάννη και ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της D.A.S. Hellas κυρία Νάντια Σταυρογιάννη ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και εστίασε στην σημασία που έχει η στοχοθέτηση και η επιδίωξη υψηλότερων στόχων μέσα από ποιοτικές και αξιόπιστες διαδικασίες που η κάθε εταιρεία και ο κάθε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής πρέπει να επιδιώκουν,  διαρκώς, να αποκτούν.

ο κ. Ηλίας Μάλιος (Αριστερά), η κα Νάντια Σταυρογιάννη, και ο κ. Γιάννης Καντώρος

ο κ. Ηλίας Μάλιος (Αριστερά), η κα Νάντια Σταυρογιάννη, και ο κ. Γιάννης Καντώρος

IMG_1206

ο κ. Γεώργιος Τάσσης, Διευθυντής Πωλήσεων της D.A.S. Hellas

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Την εκδήλωση, το συντονισμό της οποία είχε ο διευθυντής πωλήσεων της D.A.S. Hellas κ. Γεώργιος Τάσσης,  τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτισαν,  εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και συγκεκριμένα  ο κ. Γεώργιος Κώτσαλος Αντιπρόεδρος της ΕΑΕΕ και Διευθύνων Σύμβουλος της Interamerican, ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου Πρόεδρος του ΕΕΑ, ο κ. Νικόλαος Κανελλόπουλος Γραμματέας του Οργανισμού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών, και ο Διευθυντής του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών κ. Ι. Παπακωνσταντίνου.

IMG_1244

ο κ. Γεώργιος Κώτσαλος Αντιπρόεδρος της ΕΑΕΕ και Διευθύνων Σύμβουλος της Interamerican

 

ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου

ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου

ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου

ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου

ο κ. Νικόλαος Κανελλόπουλος

ο κ. Νικόλαος Κανελλόπουλος

 

Ο κ. Κώτσαλος εξήρε την D.A.S. Hellas για την παρουσία της στην αγορά καθώς και την πρωτοβουλία της για την εκπόνηση σεμιναρίου. Μετέφερε στους παρευρισκόμενους τον χαιρετισμό του Προέδρου της ΕΑΕΕ κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, και έκανε αναφορά στην ποιότητα και τις υπηρεσίες της εταιρείας.

IMG_1222

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου, χαιρέτισε την καινοτόμο και πρωτότυπη δραστηριότητα της D.A.S. Hellas που αποτυπώνεται μέσα από εκδηλώσεις που εστιάζουν στην εκπαίδευση της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Αναφέρθηκε στην αξία της ιδιωτικής ασφάλισης και παρότρυνε τους παριστάμενους να αναδείξουν τον κλάδο.

ο κ. Νικόλαος Κανελλόπουλος

ο κ. Νικόλαος Κανελλόπουλος

 

Ο κ. Ν. Κανελλόπουλος αναφέρθηκε στον θεσμό της «διαμεσολάβησης», την παγκόσμια αναγνώρισή του, την σημασία του στην επίλυση διαφορών και παρακίνησε τους παρευρισκόμενους να ενημερωθούν. Επίσης μετέφερε τον χαιρετισμό του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου του Ο.Π.Ε.Μ.Ε.Δ. κ. Παναγιώτη Πικραμμένου.

ο κ. Γεώργιος Κώτσαλος, ο κ. Γεώργιος Καραβίας και η κ. Νάντια Σταυρογιάννη

ο κ. Γεώργιος Κώτσαλος, ο κ. Γεώργιος Καραβίας και η κ. Νάντια Σταυρογιάννη

Ο κ. Παπακωνσταντίνου χαιρέτισε την πρωτοβουλία της D.A.S. Hellas για την απόφασή της να συνεργαστεί με τον ΕΙΑΣ στο κομμάτι της εκπαίδευσης των συνεργατών της. Ακόμη  επισήμανε την αξία της επιμόρφωσης-εκπαίδευσης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών την οποία υποστηρίζει σφαιρικά μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα το ΕΙΑΣ, καθώς αναφέρθηκε επίσης στα ποιοτικά και ποσοτικά στάνταρ που εξασφαλίζει το ΕΙΑΣ στα προγράμματα σπουδών του.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*