Ο Χρ. Χρυσολόγου με τους δύο ασφαλιστές-παρουσιαστές της εκδήλωσης Γ. Κουνέλη και Α. Βολιώτη

Η ποιοτική ανάπτυξη στόχος για την Επιθεώρηση Χρυσολόγου

Εντυπωσιακός ήταν ο απολογισμός του 2015 για την Επιθεώρηση του Χρήστου Χρυσολόγου, τη δεύτερη μεγαλύτερη Επιθεώρηση της Εθνικής Ασφαλιστικής: αύξηση χαρτοφυλακίου κατά 8,5% στα 19.706.237 εκατ. ευρώ, αποζημιώσεις στον κλάδο ζωής ύψους 4.782.503 εκατ. ευρώ, αλλά και 37 νέοι συνεργάτες.

Αποτελέσματα που καταχειροκροτήθηκαν την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016 στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Metropolitan, όπου έδωσε το παρών σύσσωμη η διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Στ. Κωνσταντάς, ο γενικός διευθυντής Γ. Ζαφείρης, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής  Ηρ. Δασκαλόπουλος, ο διευθυντής Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου Ν. Στρατηγάκης, ο διευθυντής Υποστήριξης Δικτύων Πωλήσεων Κ. Κουγιουμουτζής, η διευθύντρια Ατομικών Ασφαλίσεων Ζωής Ελ. Αβρανά, διευθυντές κλάδων και στελέχη της εταιρείας. Επίσης, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επιθεωρητές και διευθυντές άλλων Επιθεωρήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, όλος ο κλαδικός Τύπος, πολλοί προσκεκλημένοι και φίλοι.

Image00019

Όλοι όσοι απηύθυναν χαιρετισμούς, αφού συνεχάρησαν την Επιθεώρηση και τον ίδιο τον κ. Χρυσολόγου για το έργο που επιτελούν, τόνισαν τη στήριξη της εταιρείας στο εταιρικό της δίκτυο, αναφέρθηκαν στα νέα προϊόντα, που θα συμβάλουν σε ακόμα μεγαλύτερες πωλήσεις και επιτυχίες, και τόνισαν ότι η Εθνική Ασφαλιστική θα εξακολουθήσει να καινοτομεί και να αποτελεί τον ηγέτη της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς που ήδη αναδιαμορφώνεται στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον και υπό το νέο πλαίσιο του Solvency II.

Image00046

«Όλες οι επιτυχίες της επιθεώρησης στηρίχθηκαν στις σχέσεις εμπιστοσύνης που αναπτύχθηκαν με τη διοίκηση και τα στελέχη της εταιρείας, τους συνεργάτες μας και τους πελάτες μας» τόνισε έμφαση ο κ. Χρήστος Χρυσολόγου και συνέχισε: «Τίποτα δεν επιτυγχάνεται, δεν αναπτύσσεται και δεν παραμένει επί χρόνια στην κορυφή, αν δεν λειτουργεί ως ομάδα, με αλληλοσεβασμό, κατανόηση και εμπιστοσύνη. Στόχος μας, η ελεγχόμενη και ποιοτική ανάπτυξη, με σταθερά βήματα και συνεχείς αξιολογήσεις».

Οι στόχοι, οι παραγωγικές επιτυχίες και γενικώς οι αριθμοί πέρασαν όμως σε δεύτερη μοίρα στην ετήσια εκδήλωση της Επιθεώρησης λόγω δύο παρουσιών που έκλεψαν την παράσταση.

Image00011

Η πρώτη, του καλαθοσφαιριστή και προπονητή Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στο πώς ο άνθρωπος μπορεί να μεγαλουργήσει όταν πιστεύει στον εαυτό του, όταν αφιερώνεται στον στόχο του, όταν δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειές του στην πρώτη αποτυχία ή σε στιγμές απογοήτευσης, όταν καθημερινά καταπολεμά την αναβλητικότητα που εκ φύσεως έχει μέσα του, και όταν καταλάβει ότι η λειτουργία του στο πλαίσιο μιας ομάδας αποφέρει πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα. Μια πολύτιμη ομιλία για managers και μονάδες με καθαρά… μπασκετικούς όρους.

Image00032

Η δεύτερη, του 8χρονου Γιαννάκη, ο οποίος χάρη στον οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπλήρωσε την ευχή του να πετάξει με ένα μαχητικό της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας, καθισμένος στη θέση του πιλότου και φορώντας τη στολή του. Η Επιθεώρηση Χρυσολόγου υιοθέτησε αυτή την ευχή και η εκπρόσωπος του οργανισμού ζήτησε να στηριχθούν από όλους τα όνειρα και οι ευχές των μικρών παιδιών.

Πανηγυρική ήταν η ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων που ακολούθησαν, καθώς σε κάθε βράβευση, από του πιο νέου συνεργάτη μέχρι του πρώτου σε παραγωγή, την αίσθηση ότι στο πρόσωπο του καθενός βραβευόταν όλη η ομάδα. Καθοριστική ήταν η συμβολή των δύο παρουσιαστών-ασφαλιστών της Επιθεώρησης, του Αντώνη Βολιώτη και του Γιώργου Κουνέλη, οι οποίοι χρειάστηκε να αλλάξουν αρκετές φορές ρόλους ώστε να… βραβευτούν και οι ίδιοι.

Μετά τις βραβεύσεις και τα πρωτότυπα στιγμιότυπα από τα ταξίδια της επιθεώρησης η βραδιά συνεχίστηκε σε ευχάριστο κλίμα, με συζητήσεις αλλά και… ουρά για μια αναμνηστική φωτογραφία με τον θρυλικό μπασκετμπολίστα. «Για μια ακόμη χρονιά», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση, «μπορεί η Επιθεώρηση του Χρήστου Χρυσολόγου να πει με περηφάνια… “Kοιτάμε στα μάτια” τον ασφαλισμένο πελάτη μας και τον ασφαλιστή συνεργάτη μας!».

Δείτε όλες τις φωτογραφίες της εκδήλωσης:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*