Ατλαντική Ένωση – Φιλική Πληρωμή και προηγμένες online υπηρεσίες

Mέσω μιας καινούριας υπηρεσίας και συγκεκριμένα του μηχανογραφικού προγράμματος «Ατλαντική Φιλική Πληρωμή» θα μπορούν οι πελάτες της Ατλαντικής Ένωσης να εξοφλούν τα ασφάλιστρά τους και στα γραφεία των συνεργατών. Η πληρωμή θα γίνεται μέχρι και σε 6 άτοκες μηνιαίες δόσεις, με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, μέσω των μηχανημάτων POS που διατίθενται  δωρεάν στους συνεργάτες.

Διαβάστε τη σχετική εγκύκλιο 

Εναλλακτικά η εξόφλησή, πάντοτε με τις ίδιες διευκολύνσεις άτοκων μηνιαίων δόσεων, μπορεί να γίνει και απευθείας από το site της εταιρείας: ο πελάτης οδηγείται στην κατάλληλη φόρμα είτε από το μεγάλο banner της αρχικής σελίδας (Κάντε ΤΩΡΑ on line την πληρωμή του λογαριασμού σας από το σπίτι, το γραφείο, το κινητό, γρήγορα, με ασφάλεια και με ΑΤΟΚΕΣ δόσεις) είτε από την κατηγορία On line πληρωμή ακριβώς από πάνω.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών της, η Ατλαντική Ένωση παρέχει στους πελάτες τη δυνατότητα να παραλάβουν μέσω της ιστοσελίδας της σε ηλεκτρονική μορφή τους όρους του συμβολαίου τους, εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια.

Για την πραγματοποίηση της παραλαβής, αρκεί στη φόρμα της σελίδας Όροι Χρήσης Συμβολαίου ο πελάτης να καταχωρίσει στο πεδίο «Κωδικός Πληρωμής» τον μοναδικό 16ψήφιο κωδικό που έχει λάβει από τον συνεργάτη της εταιρείας ή/και μέσω του εντύπου ταχυπληρωμής, και να πατήσει «Αναζήτηση».

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*