Generali: Ασφαλιστικά προγράμματα για επιχειρήσεις

Business Dynamic: Ένα υπερπλήρες ασφαλιστικό πρόγραμμα για την επιχείρησή σας

 

 

Σε ποιους απευθύνεται:

Σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις συνολικής ασφαλισμένης αξίας μέχρι 1.000.000,00 ευρώ, παρέχοντας αξιόπιστη και ολοκληρωμένη κάλυψη της παραγωγικής και εμπορικής τους δραστηριότητας.

 

Πλήρης κάλυψη:

Το Business Dynamic προσφέρει μεγάλο εύρος προστασίας και πληθώρα καλύψεων για κινδύνους όπως η πυρκαγιά, ζημιές που μπορεί να προκύψουν από το υδρευτικό σύστημα, καθώς και ζημιές από φυσικά φαινόμενα και κακόβουλες ενέργειες τρίτων.

Επιπλέον, το πρόγραμμα καλύπτει όλες τις αμοιβές τρίτων που θα απαιτηθούν για την επισκευή/επιδιόρθωση ζημιών ή ακόμη και για ενοίκια που μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε για προσωρινή μεταστέγαση της επιχείρησής σας.

 

Ασφαλίζει:

1) τις κτηριακές εγκαταστάσεις, 2) το περιεχόμενο, δηλαδή τον εξοπλισμό και τα εμπορεύματα, 3) τα εξωτερικά βοηθητικά κτίσματα και τις ειδικές κατασκευές (μαντρότοιχους, αυλόπορτες, γκαράζ, πέργολες κ.λπ.), καθώς και τον εξοπλισμό που περιλαμβάνουν οι χώροι αυτοί, 4) το προσωπικό, σε περίπτωση προσωπικού ατυχήματος, αλλά και τους πελάτες με παροχή πρώτων βοηθειών, σε περίπτωση ατυχήματος που θα συμβεί εντός της επιχείρησης.

 

Επιβραβεύσεις:

  • Έκπτωση 10% σε περίπτωση που η επιχείρησή σας χρησιμοποιεί εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Επίσης, με το Generali Bonus, με 10% έκπτωση στα ετήσια ασφάλιστρα, σε περίπτωση που δεν υπήρξε ζημιά κατά την προηγούμενη ασφαλιστική περίοδο.
  • Έως 7% έκπτωση ανάλογα με το ύψος του κεφαλαίου.
  • Επιπλέον έκπτωση 5% αν υπάρχουν μέτρα πρόληψης και προστασίας.

 

 

Business Sense: Ασφάλιση στα μέτρα σας

 

Σε ποιους απευθύνεται:

Σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να έχουν πρόσβαση στις σημαντικότερες ασφαλιστικές καλύψεις με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ασφάλιστρο.

 

Μεγάλο εύρος καλύψεων:

Το Business Sense προσφέρει προστασία από πυρκαγιά, κεραυνό, έκρηξη, καπνό, ζημιές στον λέβητα, πρόσκρουση οχήματος, πτώση αεροσκάφους, δέντρων και άλλων αντικειμένων, αστική ευθύνη από πυρκαγιά. Επίσης, διαθέτει και πακέτο προαιρετικών καλύψεων από φυσικά φαινόμενα, κακόβουλες ενέργειες, διασάλευση δημόσιας τάξης και τρομοκρατικές ενέργειες.

 

Επιβραβεύσεις:

  • Έκπτωση 10% σε περίπτωση που η επιχείρησή σας χρησιμοποιεί εναλλακτικές πηγές ενέργειας.
  • Έκπτωση 10% στα ετήσια ασφάλιστρα σε περίπτωση που δεν υπήρξε ζημιά κατά την προηγούμενη ασφαλιστική περίοδο, μέσω του Generali Bonus.
  • Έως 7% έκπτωση ανάλογα με το ύψος του κεφαλαίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*