Δ. Γαβαλάκης

Δ. Γαβαλάκης: Επένδυση στη γνώση και την ανάπτυξη μέσω της συμμετοχής στη Gama

Διακρίσεις στο διεθνές  συνέδριο της Gama στις ΗΠΑ απέσπασε η εταιρεία Life Plan με επικεφαλής το Δημήτρη Γαβαλάκη. Η Life Plan είναι  η μοναδική εταιρεία διαμεσολάβησης που συμμετέχει στα συνέδρια που γίνονται στο εξωτερικό έχοντας  εντάξει στην εταιρική της φιλοσοφία ότι η επένδυση στη γνώση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη επαγγελματιών Ασφαλιστικών Συμβούλων  και managers αλλά και για την βελτιστοποίηση των ικανοτήτων των ανθρώπων της.

Η εταιρεία που συμμετέχει τα τελευταία τρία χρόνια στα συνέδρια βραβεύτηκε με τη διάκριση SILVERIMA με βάση τα παραγωγικά της αποτελέσματα και  τη  διάκριση Frontline Excellence Award, απέσπασε  η manager της Κουκουλιάκου Φωτεινή. Το 2014 είχε επίσης βραβευτεί με την διάκριση BRONZE  IMA (International management  Award).

Ο επικεφαλής  της Life Plan Δημήτρης Γαβαλάκης δήλωσε πως «η συμμετοχή στα συνέδρια της GAMA, είναι από μόνη της μια ξεχωριστή εμπειρία όταν δε, συνοδεύεται με σημαντικές βραβεύσεις τόσο της εταιρίας όσο  και των ανθρώπων της γίνεται ακόμη πιο ιδιαίτερη. Το μοντέλο λειτουργίας της Life Plan, το μοντέλο δηλαδή της ανεξάρτητης ασφαλιστικής διαμεσολάβησης που λειτουργεί με τις αρχές  του agency  system κινείται στη φιλοσοφία πολλών εταιριών –μελών της GAMA  και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς να έχουμε την ευκαιρία για τέσσερις μέρες κάθε χρόνο, να είμαστε δέκτες ξεχωριστών εμπειριών και πρακτικών από καταξιωμένους managers. Η Life Plan η μόνη εταιρία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης που μέχρι στιγμής  συμμετέχει στα συνέδρια της GAMA, θα συνεχίσει να επενδύει στη γνώση, αναγνωρίζοντας την ως βασικό μοχλό ανάπτυξης των Ασφαλιστικών της Συμβούλων και των Συντονιστών της».

Η GAMA International είναι ένας διεθνής οργανισμός , μέλη του οποίου είναι οι άνθρωποι οι οποίοι ασχολούνται με το management Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών. Κάθε χρόνο στα μέσα Μαρτίου, πραγματοποιείται το ετήσιο συνέδριο της GAMA (Lamp) σε κάποια πόλη των ΗΠΑ. Σε αυτό λαμβάνουν μέρος managers από όλο τον κόσμο με στόχο τον εμπλουτισμό των γνώσεων τους, μέσω των εισηγήσεων κορυφαίων Αμερικανών managers. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου απονέμονται βραβεία με βάση παραγωγικά κριτήρια .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*