ΟΤΕ Ασφάλιση: Team Building στην Πάρνηθα

 Team Building Event για το Προσωπικό και τους συνεργάτες της ΟΤΕ Ασφάλιση πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Πάρνηθα σε συνεργασία με την «ΕΥ ΖΗΝ», εταιρεία που εξειδικεύεται στο σχεδιασμό εταιρικών συναντήσεων, ταξιδιών, συνεδρίων και εκδηλώσεων.

ΕΥ ΖΗΝ 1

Με αντικείμενο την ασφαλιστική πρακτόρευση, το event της θυγατρικής του Ομίλου ΟΤΕ περιελάμβανε ειδικές διαδρομές δεξιοτεχνίας, αγώνες σκοποβολής, τοξοβολίας, προσανατολισμού και παρατηρητικότητας.

ΕΥ ΖΗΝ 4

Οι συνοδοί της «ΕΥ ΖΗΝ» είχαν σχεδιάσει μία ξεχωριστή ημέρα, με τους συμμετέχοντες να κατανοούν τη σημασία της συναδελφικότητας μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες με φόντο το ιδιαίτερο τοπίο της Πάρνηθας. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία έκοψε και την καθιερωμένη ετήσια πίτα της στο καταφύγιο Μπάφι.

ΕΥ ΖΗΝ 2

Ο Executive Director Κανονιστικής Συμμόρφωσης, Διαχείρισης Εταιρικών Κινδύνων & Ασφάλισης Ομίλου ΟΤΕ και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας κ. Αριστόδημος Δημητριάδης, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Πάνος Ρογάρης, ευχαρίστησαν το προσωπικό και τους συνεργάτες για την αποτελεσματικότητα και την επίτευξη των εταιρικών στόχων του 2015 και προσδιόρισαν τους νέους αναπτυξιακούς στόχους για το 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*