ARAG: Εξαιρετικά αποτελέσματα σε κερδοφορία και ανάπτυξη το 2015

Η αύξηση των εργασιών χάρη στην ενεργοποίηση παλιών και νέων συνεργατών, αλλά και η διείσδυση των νέων προγραμμάτων ασφάλισης για τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα στις προτιμήσεις των καταναλωτών στάθηκαν οι βασικοί μοχλοί ανάπτυξης της ARAG για τη χρονιά που πέρασε. Έτσι, τα πολύ θετικά αποτελέσματα που σημειώθηκαν τόσο στην παραγωγή ασφαλίστρων και στην αύξηση του πελατολογίου όσο και στη διαχείριση των εξόδων προς τα ασφάλιστρα προσέδωσαν στην εταιρεία ένα εξαιρετικό ποσοστό combined ratio.

Αυτά επισήμανε μεταξύ άλλων ο γενικός διευθυντής και νόμιμος εκπρόσωπος της ARAG SE στην Ελλάδα, δικηγόρος Δημήτριος Τσεκούρας στην ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10/2 στα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα, όπου και παραβρέθηκαν συνεργαζόμενοι ασφαλιστές και δικηγόροι, καθώς και εκπρόσωποι των ασφαλιστικών που συνεργάζονται με την ARAG στον κλάδο της νομικής προστασίας.

Ο κ. Τσεκούρας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα πεπραγμένα της ασφαλιστικής αγοράς, στις εξελίξεις και στις νέες ρυθμίσεις που αφορούν τον κλάδο της νομικής προστασίας και όχι μόνο, ενώ εξέπεμψε την αισιοδοξία του για το μέλλον, δεδομένου ότι οι σημερινές νομικές διαφορές στην πλειονότητά τους μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο ασφάλισης στην ARAG και να προσδιορίσουν το νέο περιεχόμενο του κλάδου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση σε συναδελφικό κλίμα, συνοδεία ευχών για καλή χρονιά, με υγεία και δύναμη.

IMG_20160210_143102

 

20160210_142906

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*