Οι κορυφαίοι σύμβουλοι της MetLife στην Αυστραλία

Ένα μοναδικό ταξίδι στην μακρινή Αυστραλία προσφέρει η MetLife στους κορυφαίους ασφαλιστικούς συμβούλους της. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες της που θα επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα στο πλαίσιο των ετήσιων στόχων πωλήσεων να ταξιδέψουν εκεί για να συμμετέχουν στο Περιφερειακό Συνέδριο EMEA 2017.

Η ενέργεια εντάσσεται στο μόνιμο και διαρκώς ενισχυόμενο πρόγραμμα ανάπτυξης των στελεχών και του δικτύου της μέσα από παροχή ευκαιριών και κινήτρων για επαγγελματική εξέλιξη και προσωπική ικανοποίηση: η Η MetLife εφαρμόζει στην πράξη δοκιμασμένες πολιτικές που εμπνέουν και κινητοποιούν το πολυτιμότερο στοιχείο της, που είναι οι άνθρωποι, ώστε να αποκτούν ικανότητες για επιδίωξη υψηλότερων στόχων.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου οι επιτυχόντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την πόλη του Σίδνεϊ, να περιηγηθούν στην περίφημη Ηarbour Bridge, στην εμβληματική Όπερα του Σίδνεϊ, αρχιτεκτονικό αριστούργημα και Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, καθώς και σε μερικούς από τους πιο αριστοκρατικούς χώρους της πόλης.

Όσοι από τους συμμετέχοντες επιτύχουν την ανώτατη διάκριση σε παραγωγικό επίπεδο, τη συμμετοχή στο συνέδριο President’s Circle της εταιρείας, θα συνεχίσουν το ταξίδι τους στο νησί Χάιμαν, ένα ιδιωτικό νησί-θέρετρο με υπέροχες παραλίες και καταγάλανα νερά, και στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο (Great Barrier Reef), τον μεγαλύτερο στον κόσμο, που προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ πολυτέλειας και περιπέτειας.

Για μια ακόμα φορά, η MetLife «θέτει νέους, φιλόδοξους στόχους, τους οποίους υλοποιεί μέσα από πρωτότυπες πρακτικές που φέρνουν αποτελέσματα, αλλά δημιουργούν και εμπειρίες για το ανθρώπινο δυναμικό της». Με αυτόν τον τρόπο και παρά τις πιεστικές οικονομικές συνθήκες, η εταιρεία διευρύνει τον ηγετικό της ρόλο στην ασφαλιστική αγορά, δικαιώνει τις προσδοκίες των ανθρώπων της και προσελκύει φιλόδοξους συνεργάτες με σύγχρονο τρόπο σκέψης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*