Eurobank: Προκήρυξη 4ου κύκλου egg – enter•grow•go

Mε στόχο τη στήριξη της νεανικής καινοτόμου επιχειρηματικότητας, η Eurobank σε συνεργασία με το Corallia συνεχίζουν δυναμικά για 4η χρονιά να προσφέρουν τη δυνατότητα σε φιλόδοξους νέους και νέες να υλοποιήσουν τα καινοτόμα επιχειρηματικά σχέδιά τους, μέσω του προγράμματος «egg – enter•grow•go».

egg_corallia_eurobank

Στο πλαίσιο αυτό, νέοι και νέες 18-44 ετών που διαθέτουν μια καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα και επιθυμούν να τη μετατρέψουν σε επιτυχημένη επιχείρηση έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους για συμμετοχή στο πιο αναγνωρισμένο πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης στην Ελλάδα, μέχρι τις 4 Απριλίου 2016 στις 16:00.

Οι ομάδες που θα επιλεγούν μέσα από τη διαγωνιστική διαδικασία θα έχουν για 12 μήνες στη διάθεσή τους ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο επιχειρηματικής επώασης (incubation), επιτάχυνσης (acceleration) και συνεργασίας (co-working), που περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά από υποστηρικτικές δράσεις και εργαλεία.

Στον 4ο κύκλο του egg μπορούν να υποβληθούν προτάσεις από όλους τους κλάδους της οικονομίας οι οποίες πληρούν τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά επιχειρηματικής καινοτομίας, αριστείας και βιωσιμότητας. Ενθαρρύνονται ιδιαίτερα επιχειρηματικά σχέδια τα οποία συμβάλλουν στην εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας, συμβαδίζουν με τις τρέχουσες και αναδυόμενες επιχειρηματικές τάσεις της οικονομίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, κάνουν ευρεία χρήση καινοτομιών και νέων τεχνολογιών ή/και διακρίνονται από σημαντικής έκτασης εφαρμογή στην καθημερινή ζωή.

Στην ομιλία του, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Σταύρος Ιωάννου τόνισε μεταξύ άλλων: «Όλοι οι συνεργάτες του προγράμματος egg μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα: να βοηθήσουμε τους πιο ταλαντούχους νέους μας να αλλάξουν την Ελλάδα» και πρόσθεσε: «Παραμένουμε προσηλωμένοι στην προσπάθεια να αναδείξουμε το επιχειρηματικό πνεύμα και τις πρωτότυπες ιδέες της νεολαίας μας, να βοηθήσουμε ό,τι πιο δημιουργικό και καινοτόμο διαθέτει σήμερα η χώρα, συμβάλλοντας στην εθνική προσπάθεια ανάταξης της οικονομίας μας».

Ο γενικός διευθυντής του Corallia, καθηγητής Βασίλειος Μακιός επισήμανε: «Όλοι οι συνεργάτες του προγράμματος οραματιστήκαμε μια ουσιαστική παρέμβαση στην καλλιέργεια επιχειρηματικής κουλτούρας στη χώρα μας και τα αποτελέσματα μέχρι σήμερα στο egg μας δικαιώνουν όλους».

Πηγή: ΧΡΗΜΑWEEK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*