Η Ευρωπαϊκή Πίστη στηρίζει το πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Στο πλαίσιο δράσεων της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, η Ευρωπαϊκή Πίστη στηρίζει το Πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής ΔΙΑΤΡΟΦΗ, που υλοποιεί το Ινστιτούτο Prolepsis. Πιο συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Πίστη προχώρησε σε δωρεά μέσω της οποίας θα εξασφαλιστούν 1.250 γεύματα σε μαθητές σχολείων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ απευθύνεται σε σχολεία κοινωνικοοικονομικά ευπαθών περιοχών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Παρέχει καθημερινά στους μαθητές θρεπτικά και υγιεινά γεύματα, ενισχύοντας παράλληλα την υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών. Τη φετινή σχολική χρονιά συμμετέχουν 148 σχολεία, με περισσότερα από 11.600 παιδιά. Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Ινστιτούτο Prolepsis με μέγα δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. 

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, στη σχετική ανακοίνωση, τονίζει ότι ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, με ευαισθησία και αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, θα συνεχίσει να υποστηρίζει παρόμοιες δράσεις για τους συνανθρώπους μας που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική κρίση.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*