Κερδοφορία και νέες συνεργασίες για την DAS Hellas

Με ικανοποίηση για τα αποτελέσματα του 2015 και αισιοδοξία για το 2016, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της D.A.S. Hellas, την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα της εταιρείας.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος, κ. Νάντια Σταυρογιάννη, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, για τις προσπάθειές τους και εξήρε το έργο που καταβάλλουν ώστε η εταιρεία να ακολουθεί μια διαρκώς ανοδική πορεία.
IMG_0157

Τόνισε πώς η D.A.S. Hellas το 2015 κατέγραψε τη μεγαλύτερη κερδοφορία από την ίδρυσή της και επισήμανε ότι το γεγονός αυτό αποτελεί εκκίνηση για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και θετικές εξελίξεις τη νέα χρονιά. Επίσης, ειδική μνεία έκανε στη νέα συνεργασία με την INTERAMERICAN, που ήρθε να προστεθεί στις υφιστάμενες συνεργασίες, υπογραμμίζοντας τη συμβολή της στην περαιτέρω διάδοση του θεσμού της Νομικής Προστασίας.

Με βεβαιότητα για το μέλλον, η κ. Σταυρογιάννη προανάγγειλε, για το 2016, κινήσεις ανάπτυξης μέσα από δράσεις εξωστρέφειας οι οποίες και αποσκοπούν στη συνεχώς δυναμική παρουσία της Νομικής Προστασίας στην ελληνική αγορά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η διευθύνουσα σύμβουλος μετέφερε στους παρευρισκόμενους και τον χαιρετισμό του μέλους του Δ.Σ κ. Τάσσου Παγώνη, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*