Εθνική Ασφαλιστική, κτίριο, είσοδος

Εθνική Ασφαλιστική: Ενημερωτική εκδήλωση για τους διαδικτυακούς κινδύνους

Ενημερωτική εκδήλωση για τους κινδύνους του διαδικτύου πραγματοποίησε στο Συνεδριακό Κέντρο της η Εθνική Ασφαλιστική, με κεντρικό ομιλητή τον υποστράτηγο Εμμανουήλ Σφακιανάκη της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση του προσωπικού της εταιρείας, η οποία στηρίζει πολύ μεγάλο τμήμα των εργασιών της στο διαδίκτυο, και η ενημέρωση των εργαζομένων για σημαντικούς παράγοντες επικινδυνότητας στο διαδίκτυο με σκοπό την πρόληψη.

Επιπλέον, το προσωπικό της Εθνικής Ασφαλιστικής ενημερώθηκε για τα μέτρα προστασίας που έχει υιοθετήσει η εταιρεία, ενώ ο κ. Σφακιανάκης αναφέρθηκε εκτενώς και στα θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία των παιδιών, τα οποία αποτελούν μια από τις πλέον ευάλωτες ομάδες χρηστών του διαδικτύου.

Ανάλογη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε επίσης για το παραγωγικό δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστικής. Παράλληλα, όλοι οι ασφαλισμένοι της εταιρείας θα λάβουν σύντομα ενημερωτικό έντυπο με χρήσιμες συμβουλές για την ασφάλεια των ιδίων και των οικογενειών τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*