ΑΧΑ: Στοχευμένη τιμολόγηση στον κλάδο οχημάτων και επιβράβευση των ασφαλισμένων

Σε σημαντικές αναπροσαρμογές του τιμολογίου της στον κλάδο αυτοκινήτου προχώρησε από την 1η Φεβρουαρίου 2016 η ΑΧΑ Ασφαλιστική, συνεχίζοντας να επιβραβεύει στοχευμένα τους ασφαλισμένους της, μετά την παροχή σημαντικών εκπτώσεων σε πιστούς πελάτες της ή σε πελάτες που διανύουν λίγα χιλιόμετρα ετησίως.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η ΑΧΑ προχωρά σε μείωση ασφαλίστρων για οδηγούς ιδιωτικών οχημάτων που δεν έχουν ιστορικό ζημιών τα τελευταία 3 χρόνια, για οδηγούς που ανήκουν στην ηλικιακή κλίμακα μεταξύ 40 και 69 ετών, αλλά και για οδηγούς που είναι κάτοικοι ΒΑ Αιγαίου (Λέσβος, Χίος, Σάμος), Μακεδονίας και Θράκης (Γρεβενά, Καστοριά, Πέλλα, Κιλκίς, Έβρος, Ροδόπη), Ηπείρου (Θεσπρωτία, Άρτα, Πρέβεζα), Πελοποννήσου (Αρκαδία, Ηλεία), Θεσσαλίας (Τρίκαλα, Καρδίτσα). Το νέο μειωμένο τιμολόγιο ισχύει για τα αντίστοιχα οχήματα που είναι ασφαλισμένα με το πρόγραμμα AXA Flexi.

Παράλληλα, η εταιρεία διασφαλίζει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην υποστήριξη που παρέχει σε περίπτωση ατυχήματος, στην ευέλικτη, άμεση και προστατευμένη ψηφιακή διαχείριση συμβολαίων από τους πελάτες της, καθώς και στην ευελιξία πληρωμής ασφαλίστρων (μηνιαίες άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών, web banking, πάγιες εντολές), δεδομένων μάλιστα των σημερινών οικονομικών δυσχερειών.

Η ΑΧΑ, η μεγαλύτερη ασφαλιστική επωνυμία παγκοσμίως, διεκδικεί δυναμικά την προτίμηση των ασφαλισμένων της μαζί με τους συνεργάτες της, διαχρονικούς πρεσβευτές της πελατοκεντρικής στρατηγικής της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*