Κυκλοφόρησε το «Insurance & Reinsurance Outlook 2016»!

Σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή κυκλοφόρησε η Ετήσια Έκδοση, «Insurance & Reinsurance Outlook 2016»,  η οποία θα διανεμηθεί με το περιοδικό ΧΡΗΜΑ Φεβρουαρίου και έχει ήδη σταλεί σε e-book, σε 50.000 επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, που βρίσκονται στην βάση δεδομένων της Ethos Media S.A.

Στις σελίδες του καταγράφονται οι απόψεις και οι εκτιμήσεις στελεχών και θεσμικών εκπροσώπων που βρίσκονται σε νευραλγικές θέσεις της διεθνούς και εγχώριας αντ/ασφαλιστικής αγοράς.

Ποιες είναι οι τάσεις και οι στρατηγικές που θα διαμορφώσουν το μέλλον; Τι σημαίνουν σε βάθος χρόνου για την ασφαλιστική αγορά οι κανονιστικές αλλαγές που εφαρμόζονται σε επίπεδο κεφαλαιακών υποχρεώσεων, διανομής προϊόντων και λειτουργίας των εταιρειών; Σε ποιους τομείς θα εστιάσουν οι εταιρείες για να διευρύνουν τις εργασίες τους; Πως βλέπουν οι ξένοι όμιλοι τη συνεργασία με την ελληνική αγορά εν μέσω οικονομικής κρίσης; Στα ερωτήματα αυτά απαντούν καταξιωμένα στελέχη, που η θεσμική ή διοικητική τους δράση τους έχει καθοριστική σημασία στην εξέλιξη της ιδιωτικής ασφάλισης. Ειδικότερα στην ύλη του περιοδικού περιλαμβάνονται συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και αρθρογραφία από στελέχη από τις των Munich Re, Talanx, BIPAR, Darag,  AXA Γαλλίας, Friss, Accenture Γαλλίας, καθώς και από τις ΕΑΕΕ, Εθνική Ασφαλιστική, AIG, ΑΧΑ Ελλάδος, Μινέττα Ασφαλιστική και DAS Hellas.

 

Στην ειδική αυτή έκδοση έχουν καταγραφεί και τα πρακτικά των εργασιών της 17ης  Συνάντησης Ασφαλιστών και Αντασφαλιστών στην Ύδρα -που διοργανώθηκε από την ΕΑΕΕ και αποτελεί κάθε χρόνο χώρο ζύμωσης απόψεων και συνεργασιών, καθώς και μία σύντομη αναδρομή του έργου των ασφαλιστικών ενώσεων και της ιστορία της ΕΑΕΕ.

 

Μέσα από αυτή την έκδοση η συντακτική ομάδα του «Reinsurance & Insurance Outlook 2016», έχει σαν στόχο να αναδείξει το θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης και τη σημασία της ασφαλιστικής κάλυψης σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων. Ταυτόχρονα συμβάλλει στην ανάπτυξη του διαλόγου για τις προοπτικές της ασφαλιστικής αγοράς, τις προκλήσεις για τις διοικήσεις και τις ευκαιρίες για συνεργασίες με διεθνείς ομίλους.

Μπορείτε να δείτε το περιοδικό εδώ και να προωθήσετε το link  σε πελάτες και συνεργάτες

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*