Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κ. Ιορδάνης Χατζηιωσήφ

ΑΤΕ Ασφαλιστική: Νέες υπηρεσίες και ισχυρά κίνητρα Πωλήσεων

 

Με καθολική συμμετοχή των συνεργατών της η ΑΤΕ Ασφαλιστική πραγματοποίησε τον κύκλο των συναντήσεων με το ανεξάρτητο δίκτυο της σε όλη την Ελλάδα., προκειμένου να ενημερώσει για τα νέα προγράμματα και τις υπηρεσίες της αλλά και τον Κανονισμό Πωλήσεων της.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κ. Ιορδάνης Χατζηιωσήφ στο χαιρετισμό του  προς το Δίκτυο Ανεξάρτητων Συνεργατών δήλωσε ότι «προτεραιότητα για την ΑΤΕ Ασφαλιστική αποτελεί η ομαλή της λειτουργία στις νέες συνθήκες της αγοράς όπως αυτές διαμορφώνονται με το νέο εποπτικό περιβάλλον. Με άξονα τη διαφάνεια, τη φερεγγυότητα την αξιοπιστία και την κεφαλαιακή της επάρκεια, συνεχίζει να υλοποιεί τη στρατηγική λειτουργικής κερδοφορίας. Ενσωματώνοντας τις απαιτήσεις της Οδηγίας Solvency II, συνεχίζει να διευρύνει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της και να βελτιώνει το επίπεδο εξυπηρέτησης και υποστήριξης συνεργατών και πελατών».

Οι περισσότεροι από 800 Μεσίτες Ασφαλίσεων, Πράκτορες και Ανεξάρτητοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι που συμμετείχαν στις ημερίδες πωλήσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο Κρήτης, Καβάλα και Ιωάννινα, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τη Διοίκηση και τα στελέχη της ΑΤΕ Ασφαλιστικής για:

  • 2016.01.27 κ Παπαδόπουλος

    Ο Διευθυντής Πωλήσεων της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος

    Τα ισχυρά κίνητρα του Κανονισμού Πωλήσεων, που επιτρέπουν την ανάπτυξη ασφαλιστικών εργασιών και επιβραβεύουν τη διατήρηση και την αύξηση των εργασιών.

  • Το Νέο Διαγωνισμό Πωλήσεων – (sales rally), με προορισμό τη Βαρσοβία που έχει τεθεί σε ισχύ και αφορά στην περίοδο: Δεκέμβριος 2015-Μάρτιος 2016.
  • Τα νέα καινοτόμα προγράμματα Κλάδων Πυρός & Αγροτικών Ασφαλίσεων «Δυναμική Επιχείρηση» και «Ο πιο Πιστός Φίλος», καθώς και Ζωής & Υγείας «Προστασία Υγείας»,  που επιτρέπουν την ανάπτυξη νέων εργασιών, καθώς και την είσοδο σε νέες αγορές.
  • Τους νέους τρόπους είσπραξης ασφαλίστρων, που υποστηρίζουν την πραγματοποίηση πληρωμών 24 ώρες το 24ωρο, από όλα τα σύγχρονα κανάλια εξυπηρέτησης, καθώς και την ενεργοποίηση άτοκων δόσεων σε πιστωτικές κάρτες VISA και MASTERCARD, όλων των Τραπεζών.
  • Τις νέες υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του Portal της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, υποστηρίζουν την ηλεκτρονική επικοινωνία (paperless services), βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη και μειώνουν το κόστος λειτουργίας των συνεργατών.
  • Την ανανεωμένη στρατηγική της ΑΤΕ Ασφαλιστικής για το 2016, που θα συνεχίσει να επιβραβεύει το καλό αποτέλεσμα και θα εστιάζει στην ανάπτυξη των εργασιών που αφορούν στη Σύνταξη και την Υγεία.

2016.01.27 Δίκτυο

Ο Διευθυντής Πωλήσεων της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, επεσήμανε: «Η καθολική συμμετοχή και ανταπόκριση των Συνεργατών μας, στο κάλεσμα της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, αποδεικνύουν την άρρηκτη σχέση της Εταιρείας μας με τα Ανθρώπινα Δίκτυα Πωλήσεων. Τα Νέα κίνητρα Αμοιβών στοχεύουν στην αύξηση των μηνιαίων εσόδων των συνεργατών που διατηρούν ή και αυξάνουν τα χαρτοφυλάκιά τους στην Εταιρεία. Οι νέες προϋποθέσεις και ευκαιρίες συνεργασίας για την ανάπτυξη νέων εργασιών σε όλους τους Κλάδους Ασφάλισης, συνθέτουν τα πλέον ισχυρά κίνητρα συνεργασίας στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά».

2016.01.27 Δίκτυο

Ο Σύμβουλος Διοίκησης & Marketing κ. Μάκης Ζόρλας, παρουσίασε νέα εργαλεία και υπηρεσίες υποστήριξης πωλήσεων που παρέχει το portal των Συνεργατών, ενώ αναφέρθηκε στον πλουραλισμό και την πληρότητα που παρουσιάζουν οι νέοι τρόποι και τα κανάλια εξόφλησης ασφαλίστρων σε πραγματικό χρόνο, που καθιστούν την ΑΤΕ Ασφαλιστική εκ των ηγέτιδων εταιριών του χώρου».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*